Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde çok eleştirildiler, artık dizide yoklar!

Sefirin Kızı dizisinde çok eleştirildiler, artık dizide yoklar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Star TV ekranında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Sefirin Kızı dizisinde önemli bir değişiklik yaşandı. Dizinin ikinci sezonunda büyük bir eleştiri alan senaryo ekibi değiştirildi.O3 Medya ve NGM’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Engin Akyürek ile Neslihan Atagül bulunuyor.

Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryo grubunda yaşanan bu değişiklik, ikinci sezondaki eleştirilerin bir sonucu mu, merak edildi. Özellikle dizi kadına şiddet noktasında eleştirilmiş, ayrıca Gediz karakterinin kötü birisine dönüştürülmesi nedeniyle de izleyiciler bu duruma isyan etmişti.

Sefirin Kızı dizisinin yeni senaryo ekibinin hikayeyi nereye taşıyacağı, yapılan eleştirileri dikkate alıp almayacağı da merak ediliyor. Yapılan açıklamada tüm detaylar net bir şekilde aktarıldı.

Açıklama şöyle: “Sefirin Kızı, bir nöbet değişimi ile yoluna devam ediyor. Hikayemizin sahipleri sevgili Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kalemlerini sevgili Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’a emanet ediyorlar.

Eylem’e ve Ozan’a ekip arkadaşlarına hoş geldin diyoruz. 35. bölümden itibaren onlarla birlikte olacağız.

Ayşe Ferda ve Nehir’in 34 bölüm boyunca anlattıklarını ekrana taşımaktan dolayı çok mutlu, hep birlikte hikaye anlatmaya ve ekrana taşımaya devam edecek olmaktan dolayı da çok heyecanlıyız.