Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Aile Babası dizisinde alarm zilleri çalıyordu! Artık dizi O’na emanet!

İyi Aile Babası dizisinde alarm zilleri çalıyordu! Artık dizi O’na emanet!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan İyi Aile Babası dizisi, kadrosundaki güçlü isimlere karşın bir türlü istenen reytingi alamıyor. Oyunculuklarıyla herkesin takdirini kazanmış isimleri bir araya getirmesine karşın bir şekilde durağan bir süreç yaşanıyor İyi Aile Babası dizisiyle ilgili.

İddialı bir komedi olarak ekrana gelmesine karşın istenen heyecanı yakalayamayan dizinin bu akşam 4. bölümü ekranda olacak. Reytingleriyle zorlanan dizi için izleyicisi endişelenmeye başladı bile. Zira Kanal D, reytingi düşük olan diziye çok fazla fırsat tanımayan bir kanal.

Dolayısıyla İyi Aile Babası gibi kadrosunda Çağlar Çorumlu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar’ın yer aldığı projenin biraz daha reytinginin düşük gitmesi, tehlike çanlarının da çalmaya başlayacağının işareti.

Hal böyle olunca görünen o ki bir önlem alınma ihtiyacı hissedildi ve dizinin senaryosu usta bir kaleme ve komedide özellikle rüştünü ispat etmiş bir kişiye devredildi!

İyi Aile Babası dizisinde alarm zilleri çalıyordu! Artık dizi O'na emanet! 7
Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre İyi Aile Babası dizisi bundan sonra usta kalem Birol Güven’e emanet.

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide gitmeyen bir şeyler vardı ama Birol Güven’in kadrosuyla göz dolduran ama gidişatıyla yüzleri güldürmeyen diziye el atması muhtemelen durumu değiştirecek.

Bu akşam 4. bölümü yayınlanacak olan diziyi 5. bölümden itibaren Birol Güven’in senaryosu ile izleme şansını bulacak dizinin takipçileri.

Başrolde yer alan Şebnem Bozoklu da kısa bir süre önce diziye yönelik en büyük eleştiri olan komedi dozunun yeterli olmadığı ile ilgili bir soruya Set Ekstra isimli programda “Komedi dozunun artacağını söylemek istiyorum. Her yeni gelen bölümde biraz daha onları güldürecek durum ve komedi bizi bekliyor.Karakterlerin daha da açıldıklarını göreceğiz. Hikayelerin dallanıp budaklandığını, birbirlerinin içine girdiğini ve güzel sürprizler bizi bekliyor diyebilirim.” yanıtını vermişti.

Bakalım Bozoklu’nun da bahsettiği gibi dizi, Birol Güven’in gelmesiyle istenen reytingi alabilecek mi?