Ana sayfa Güncel Haberler Özge Gürel’e hayranlarından gelen hediyeler duygu seli yaşattı!

Özge Gürel’e hayranlarından gelen hediyeler duygu seli yaşattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Özge Gürel, instagram sayfasından yaptığı son paylaşımlarla dikkat çekti. Oyuncu, 5 Şubat doğum günü olduğu için hayranlarından gelen hediyelerle mutlu bir gün geçiriyor. Sevgilisi Serkan Çayoğlu ile bu kez doğum gününü ayrı geçiriyor. Çayoğlu şu sıralar Kıbrıs’ta yeni dizisinin çekimlerinde.

Özge Gürel, bu ayrılığa karşın doğum gününde hayranları tarafından gönderilen hediyelerle bir duygu seli yaşıyor. Oyuncu, gelen hediyelerden bazılarını instagram sayfasından takipçileriyle de paylaştı.

Aslında doğum gününden günler öncesinde kendisine hediye göndermek isteyenlere Türk Kanser Derneği’ne bağış yapmalarının daha makbul geçeceğini söyleyen bir paylaşım yapmıştı. Son dönemde pek çok ünlü isim, bu tür çağrılarla hayranlarına benzer mesajlar veriyor ve farkındalık yaratmaya çalışıyor.

Özge Gürel her ne kadar bağış için adres gösterse de kimi hayranları ona direk ulaşmayı tercih etmiş anlaşılan! Bazı hayranları onun adına farklı çeşitli derneklere, kuruluşlara veya SMA hastası çocuklara bağış yapsa da bazıları da çiçekler ve hediyeler göndermiş.

Ünlü oyuncunun hayranları arasında İtalyanlar da çoğunlukta. Bazı İtalyan hayranlarından da çiçek ve farklı hediyeler, mektuplar gelmiş. Oyuncu, bazılarını instagram’da paylaşıyor.

1987 doğumlu oyuncu, 34 yaşına girdi. Özge Gürel’e biz de mutlu yıllar diliyoruz…

İşte Gürel’in instagram paylaşımlarından bazıları…

Özge Gürel'e hayranlarından gelen hediyeler duygu seli yaşattı! 20

Özge Gürel'e hayranlarından gelen hediyeler duygu seli yaşattı! 21

Özge Gürel'e hayranlarından gelen hediyeler duygu seli yaşattı! 22

Özge Gürel'e hayranlarından gelen hediyeler duygu seli yaşattı! 23

Özge Gürel'e hayranlarından gelen hediyeler duygu seli yaşattı! 24