Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi göz göre göre RTÜK’ten ceza yedi!

Sen Çal Kapımı dizisi göz göre göre RTÜK’ten ceza yedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun cinselliğin ‘c’sine bile tahammülünün olmadığı, Sen Çal Kapımı dizisinde birçok kişinin önemsemediği, kısmen seksilik barındıran bir sahneye gelen ceza ile bir kez daha ortaya çıktı.

Sen Çal Kapımı hayranları Eda ve Serkan karakterlerinin jakuzideki eğlenceli anlarını keyifle izlerken, kesin RTÜK ceza yazacak diye söylenmişlerdir. Bu sahne yayınlandığında sosyal medyada benzer yorumlar çok yapıldı… Gerçekten de dizinin 28.bölümünde yayınlanan o sahneye RTÜK’ten ceza geldi…

Sen Çal Kapımı dizisi göz göre göre RTÜK'ten ceza yedi! 8

Serkan ve Eda’nın jakuzi ve duş sahnelerinde örtülü ve dikkatli şekilde kullanılan cinsel göndermeler cezanın sebebi oldu… Müstehcen nitelikte bulunan bu sahneler nedeniyle de Fox TV’ye idari para cezası kesildi.

Kurum, dizide yayınlanan bu sahnelerin “Türk aile yapısına aykırı olduğu” gerekçesiyle idari para cezası uyguladığını duyurdu. Hatırlanacağı üzere Yasak Elma dizisinde Çağatay ve Cansu karakterlerinin yatak sahnesine de ceza gelmişi.

Sen Çal Kapımı dizisi göz göre göre RTÜK'ten ceza yedi! 9

Nilperi Şahinkaya ve Berk Oktay’ın yatakta çıplakmış gibi yaptıkları sahne aile yapısını bozduğu gerekçesiyle RTÜK’ten ceza almıştı.