Ana sayfa Dizi Haberleri Olmaz demeyin, Yasak Elma’da bu da oldu! Yılandan kurtulmak için akreple işbirliği yapacak!

Olmaz demeyin, Yasak Elma’da bu da oldu! Yılandan kurtulmak için akreple işbirliği yapacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisi, izleyenleri her hafta ‘yok artık’ dedirtecek pek çok ilginç gelişmeye sahne oluyor. Gerçek hayatta ‘Bu kadar da olmaz?’ denilen ne varsa, Yasak Elma’da oluyor ve izleyici de artık senaryoda bir mantık aramıyor! Zira her şey öylesine absürt ki artık dizinin takipçileri daha çok eğlenmek için Yasak Elma’yı izlemekte.

Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümle ilgili özel bir anlam da yüklü. Zira dizinin 100. bölümü ve Yasak Elma ‘dalya’ diyecek. Her diziye nasip olmayacak bir duruma ulaştı dizi.

Yasak Elma’nın sevilen karakterlerinden Yıldız’ı yeni bölümde fazla göremeyeceğiz. Çünkü 100. bölüm çekimlerinin başlamasından kısa bir süre sonra Eda Ece’nin koronaya yakalandığı ortaya çıkmıştı. Oyuncu, 100. bölümde sadece bir kaç sahnede yer alacak.

Olmaz demeyin, Yasak Elma'da bu da oldu! Yılandan kurtulmak için akreple işbirliği yapacak! 8

Bu arada Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika, karakterinin geçtiğimiz hafta Ender ile işbirliği yaparak Hasan Ali ile evlenmesi dizide yine şaşırtan bir gelişme olmuştu. İpleri eline alan Şahika, Başkan Hanım olarak iyice güçlenip Ender’i de saf dışı bırakacak!

Ancak en az Şahika kadar kurnaz olan Ender’in bir başka planı var! Dizide düşman olanların, bir süre sonra müttefik olmaları hiç bitmeyen bir oyun gibi! Ancak bu kez “Yok artık” dedirtecek Ender! Zira büyük oyunlar oynadığı Hasan Ali Kuyucu ile Şahika’ya karşı müttefik olacak!

Olmaz demeyin, Yasak Elma'da bu da oldu! Yılandan kurtulmak için akreple işbirliği yapacak! 9

Hasan Ali, başına gelen Şahika belasından kurtulmak için Ender ile anlaşırken “Denize düşen yılana sarılır” sözüyle çok güldürürken, Ender de “Şu anda karşınızda stratejik bir akrep var” sözüyle Yılan olarak nitelenen Şahika’yı akrep olarak vurmaya hazırlanıyor!

Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisinin 100. bölümden 2. fragmanı: