Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka’nın Serhat’ını unutun! Alp Navruz, Ada Masalı’nda bambaşka bir imajla geliyor!

Zümrüdüanka’nın Serhat’ını unutun! Alp Navruz, Ada Masalı’nda bambaşka bir imajla geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yazlık dizilerle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Sezon sonuna yaklaşırken kimi diziler final yapıyor, kimileri sezon arası veriyor. Bu arada hazırlıkları süren ya da çekimleri başlayan yeni yazlık diziler ise heyecanla bekleniyor.

Kanalların yaz aylarındaki dizi tercihleri genelde romantik komedi türündeki diziler oluyor. Star TV’nin yeni dizilerinden birisi olan Ada Masalı da romantik komedi olacak.

Dizinin başrollerinde oynayan Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ı, ilk kez bir romantik komedi dizisinde göreceğiz. Bu nedenle ikilinin hayranları da büyük merak içinde.

Genelde dram dizilerinde görmeye alıştığımız iki genç ve yetenekli ismi buluşturan Ada Masalı dizisi, Ay Yapım imzalı bir dizi. Çekimleri yakında başlayacak olan dizinin iki oyuncusu ve ayrıca Ada Masalı’nın kadrosunda yer alan bir başka isim Beyti Engin ile birlikte önce Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olacaklar.

Alp Navruz en son Fox TV’nin Zümrüdüanka dizisinde oynamıştı. Ayça Ayşin Turan ise Show TV’nin Arıza dizisinde oynuyordu. İkilinin yeni dizilerindeki imajları merak konusu oldu.

Zümrüdüanka'nın Serhat'ını unutun! Alp Navruz, Ada Masalı'nda bambaşka bir imajla geliyor! 9

Alp Navruz’un yaptığı son paylaşımlarda, Zümrüdüanka dizisinde oynadığı Serhat’tan sonra biraz imaj değişikliğine gittiği görülüyor.

Serhat’ın daha kısa saçlı halinden sonra, Alp Navruz’un saçları uzamış ve daha spor, rahat kıyafetler içinde olduğu pozu dikkat çekti.

Saçlarının daha da uzadığı ve sakallarını da biraz kestiği görülüyor. Oyuncu, dizideki yeni imajından küçük bir tüyo vermiş oldu bu paylaşımı ile…

İşte Alp Navruz’un setten son paylaşımı:

Zümrüdüanka'nın Serhat'ını unutun! Alp Navruz, Ada Masalı'nda bambaşka bir imajla geliyor! 10

Zümrüdüanka'nın Serhat'ını unutun! Alp Navruz, Ada Masalı'nda bambaşka bir imajla geliyor! 11