Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nın Cüneyt’i Barış Bağcı’nın Star TV’deki eski dizisi yeniden çekiliyor

Masumlar Apartmanı’nın Cüneyt’i Barış Bağcı’nın Star TV’deki eski dizisi yeniden çekiliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında 2017 yılında büyük bir iddia ile yayın hayatına başlayan polisiye dizi Çember’i birçok dizi hayranı hatırlayacaktır… Dizinin ilk bölümü 3 Temmuz 2017 tarihinde ekrana gelmişti.

Çember dizisi ANS yapım yani Abdullah Oğuz prodüksiyonuydu… Barış Bağcı, Pelin Akil, Olgun Toker ve Anıl Altan dörtlüsü dizinin başrollerini paylaştı. Çok iddialı başlayan Çember dizisi ne yazık ki, 11 bölüm sürebildi.

Polisiye aksiyon türündeki dizi ekibinde; Serhat Kılıç, Sedef Avcı, Belçim Bilgin, Melisa Sözen, Aylin Şallı, Duygu Yetiş gibi isimler de vardı. İlk sezonda 6 bölüm ve ikinci sezonda da 5 bölüm yayınlanmıştı. Şimdi dizinin yeniden çekileceği haberi ortaya çıktı.

Abdullah Oğuz eski ekipten sadece Barış Bağcı’yı yeni dizide düşünüyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre her bölümü farklı bir cinayet olayının işleneceği Çember’in yeni versiyonu, yakında izleyicilerle buluşacak.

Barış Bağcı, Diriliş Ertuğrul dizisinde Baycu Noyan karakteri ile dikkatleri çekmişti. Oyuncu, Masumlar Apartmanı dizisinde Cüneyt karakterinde de yer almıştı.

Masumlar Apartmanı'nın Cüneyt'i Barış Bağcı'nın Star TV'deki eski dizisi yeniden çekiliyor 7

Dizinin hazırlıkları devam ediyor ve oyuncu kadrosunun belirlenmesi çalışmaları da sürüyor.