Ana sayfa Sosyal Medya Uzun yıllar sonra Evlilik Hakkında Her Şey ile setlere dönen Sinem Öztürk Uslu poz vermeye doyamadı!

Uzun yıllar sonra Evlilik Hakkında Her Şey ile setlere dönen Sinem Öztürk Uslu poz vermeye doyamadı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Sinem Öztürk  Uslu, 2016 yılında yapımcı Mustafa Uslu ile evlendi, çift 2019 yılında ikiz bebekleri Mustafa ve Kemal’i kucaklarına aldı.

Yaklaşık 4 yıldır setlerden uzakta olan ve bu arada çocuklarını büyüten Sinem Öztürk Uslu’yu artık hayranları ekranda görmeyi istiyordu. Oyuncu yeni sezonda tercihini  Fox TV’nin iddialı yapımı Evlilik Hakkında Her Şey’den yana kullandı.

Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece, Gökçe Eyüboğlu gibi önemli kadın oyuncuları bir araya getiren dizinin kadrosuna katılan Sinem Öztürk Uslu dizide canlandırdığı ‘Melisa Önal’ karakteriyle daha ilk bölümden seyirciden tam not aldı.

Arka Sıradakiler isimli dizideki ‘Gamze’ karakteri ile akıllara kazınan Sinem Öztürk Uslu; Huzur Sokağı, Kiralık Aşk, Paramparça gibi yapımlarda da iyi performanslar ortaya koymuştu.

En son 2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde ‘Mahperi Hatun’ karakterini canlandıran oyuncu çocuklarıyla beraber zaman zaman instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da hayranlarını mest ediyor.

Uzun yıllar sonra Evlilik Hakkında Her Şey ile setlere dönen Sinem Öztürk Uslu poz vermeye doyamadı! 8

Oyuncunun oğlu Mustafa ile birlikte ‘Poz vermeyi sevenlerde bugün’ yazarak paylaştığı fotoğrafı takipçilerinden kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Uzun yıllar sonra Evlilik Hakkında Her Şey ile setlere dönen Sinem Öztürk Uslu poz vermeye doyamadı! 9

Sinem Öztürk Uslu’nun ‘Uykulu kuzumdan iyi geceler’ yazarak yaptığı paylaşımına ise pek çok hayranı, nazar boncuğu emojisiyle yorumda bulundu.