Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisiyle ilgili bazı konulara artık senaristin bir el atması gerek!

Sadakatsiz dizisiyle ilgili bazı konulara artık senaristin bir el atması gerek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, ekrana gelmeye başladığı ilk dönemde büyük ilgi çekmiş ve sosyal medyanın gündeminden de düşmemişti! BBC’nin Bafta ödüllü bir dizisi olan Doctor Foster dizisinden uyarlanacak olması da daha hazıklık sürecinde merakları arttırmıştı.

Dizinin başrollerinin de açıklanması ile birlikte meraklar arttı. Geçtiğimiz sezon büyük bir ilgiyle takip edilen dizi, ikinci sezonunda da kemik izleyici tarafından izleniyor ama izleyicinin sosyal medyadaki yorumlarına bakılırsa heyecanı giderek yitiriyor!

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in rol aldıkları dizide oyuncuların performansları beğeni topluyor. Ancak senaryo ile ilgili bazı eleştiriler de gündeme gelmekte! İkinci sezonun başından beri de eleştiriler giderek yükseliyor!

Dolayısıyla artık izleyicinin de itirazları göz önüne alınarak bazı noktaların ayrıca değerlendirilmesi zorunluluğu ortaya çıkmış durumda! Bu konuya Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da son yazılarından birinde değindi. Koloğlu,
değişmesi beklenen bazı detayları tek tek derledi.

Özellikle dizinin artık aynı mahallede 3-5 ev arasında gidip gelen bir yapım haline dönüştüğüne dikkat çekiyor Sina Koloğlu. İzleyici için sıkıcı olmaya başlayan bu durumu ortaya koyarak, farklı mekanların diziye eklenmesi gereğinin altını çiziyor.

Sadakatsiz dizisinde bir tane değil ki birçok sorun birikti! 10

Tekirdağ’dan kopan Asya’nın yeniden geri dönüp dönmeyeceği muallakta bir konu. Senaristlerin eleştirileri geri alıp Asya’yı tekrar Tekirdağ’a göndermesi de eleştiri alan konular arasında. Sina Koloğlu, “Durumu kurtaran, oyuncular. Çok iyi bir kadro, olabildiğince olayı götürüyor” diyerek dizinin senaryo ile değil oyunculuk performansları ile ayakta kalabildiğine de özellikle vurgu yapıyor!

Yine dikkat çeken eleştirilerden birisi de Berkay Ateş’in canlandırdığı Aras karakteri ile ilgili. Aras’ın Sadakatsiz’in hikayesine tam olarak uymadığı eleştirileri yapılıyor. İzleyicilerin “Bakalım ne zaman bitecek?” diyerek Aras’ın hikayeden ne zaman çıkacağını beklediğini dile getiren Sina Koloğlu, Volkan karakterine de dikkat çekmekte.

Sadakatsiz dizisinde bir tane değil ki birçok sorun birikti! 11

Sina Koloğlu, “Volkan’a da, bir macera bulsalar…” diyerek bu karakter için de artık yeni bir açılıma ihtiyaç olduğunu ifade etti.