Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Simit polemiğinden uzak duran Ezgi Mola, ince mesajıyla zekasını sergiledi!

Simit polemiğinden uzak duran Ezgi Mola, ince mesajıyla zekasını sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sanatçı Hülya Avşar’ın Türkiye’nin ekonomik sorunlar yaşadığı şu dönemde “Gerekirse simit yeriz” şeklindeki sözleri konuşulmaya devam ediyor.

Gerçekte simit yemediği, gayet lüks beslendiği bilinen Hülya Avşar’ın bu sözlerini samimi bulmayanlar sosyal meydan hem sert eleştirilerde bulundu hem de Hülya Avşar gibi bir ismin böyle bir söz söylemesini de garip karşıladı.

Sosyal medyada birçok espriye de konu olan bu sözleri yorumlamak istemeyen Ezgi Mola, farklı bir mesaj vererek dikkatleri çekti. Gluten içeren besinler tüketmediğini belirten oyuncu, soru üzerine sanatçılar arasında simit yiyen olup olmadığı konusunda şöyle konuştu:

“Bilemiyorum. Ben gluteni bıraktım. Çok fazla sosyalleşmediğim için kimin simit yiyip, yemedğini bilmiyorum. Ama ben simiti çok özledim. Gerçekten ne diyeyim bilmiyorum. Bir şey desem iyi olur ama bir taraftan da hiç iyi olmaz”

Simiti özlediğini söyleyerek gülümseten oyuncu, Hülya Avşar ile bir polemiğe girmeyerek de akıllı bir tavır sergilemiş oldu.