Ana sayfa Dizi Fragmanları Talat Bulut geliyor, Mahkum dizisinde işler çok karışıyor!

Talat Bulut geliyor, Mahkum dizisinde işler çok karışıyor!

tarafından ker_def

Fox TV’nin bu sezon en iyi dizileri arasında yer alan Mahkum’un 10 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan 13. bölümü yine çok heyecanlı geçecek. Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun etkili performanslarına; Hayal Köseoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’da destek oluyor.

Başrollerin hakkını veren oyuncular, güçlü senaryonun da etkisi ile sürekli gündemde yer alıyor ve Mahkum dizisi de her bölümü ile milyonları ekran başına topluyor. Sinyor karakteri ile Talat Bulut’un da hikayeye katılması heyecanı artıran bir başka unsur oldu. Peki dizinin 13. yeni bölümünde neler olacak? İşte merakla beklenen yeni bölüm detayları:

Fırat’tan cinayet bıçağını aldığını düşünen Barış, büyük bir sürprizle karşılaşır. Bıçağı bulabilmesi için Savaş’ın kirli geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Köstebek sınavından geçtiğini düşünürken Sinyor’un kimliğine giden yol, babasıyla yüzleşmesine neden olacaktır.

Talat Bulut geliyor, Mahkum dizisinde işler çok karışıyor! 7

Cinayet bıçağına giden yolda hafızasını limitlerini zorlayan Fırat, kendi davasının dedektifi olur.

Çiftlikte yakaladığı bir ipucu, bıçağı bulma yolunda yeni bir serüvene sürükler. Bu serüven Barış’la kesişince, mahkum tayfa olaya dahil olur.

Her şeyi bitirecek olan bıçak artık Barış ve Fırat’a bir adım uzaktadır. Fırat bıçağa ulaşabilecek midir?