Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir bile dizisinin neden yayından kaldırıldığını bilmiyor!

Hande Doğandemir bile dizisinin neden yayından kaldırıldığını bilmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Star TV ekranında yayınlanan Annemizi Saklarken isimli dizide başrolde yer aldı. Kutsi ile birlikte iyi bir sinerji oluşturan başarılı oyuncu, 8 bölüm süren dizinin neden final yaptığı soruları ile karşılaşmaya devam ediyor.

Şubat ayının başında final yapan diziden sonra dinlenme dönemini geçiren oyuncu, yeni teklifleri değerlendirmeye aldı. Hande Doğandemir’e muhabirler dizinin neden bittiğini sordu. Oyuncu, “Herkes izliyoruz, niye bitti diyor. Ben de anlamadım” dedi.

Güzel bir ekip ile güzel bir iş yaptıklarını belirten oyuncu, bunun kendisini mutlu ettiğini belirtti. Star TV’nin aldığı final kararına aradan geçen 2 ay sonra tepkisini ortaya koyan oyuncu, şunları söyledi: “Emek veriyoruz, heyecanlanıyoruz. Üzülüyoruz tabii ki… Buna da alıştık, artık böyle bir sistem. Biz de yanımıza kar kalan zamanları hatırlıyoruz.”

Hande Doğandemir bile dizisinin neden yayından kaldırıldığını bilmiyor! 7

Annemizi Saklarken dizisinde Handan karakterini canlandıran oyuncu, kendisini çocuklarına adayan bir anne karakterinden daha farklı bir roldeydi… Kendi hayatını ve geleceğini çocuklarınkinin önüne koyan bir anne karakterini canlandırmak oyuncu adına bir yenilik olurken, ekranda da farklı bir hikaye izleyicilerle buluşmuştu. Ancak dizinin reytingleri beklentilerin altında kalınca Star TV projeyi uzatmak istemedi.

Dijital dizileri oyuncuların seçme nedenlerinden birisinin de projenin başının ve sonunun belli olması olduğunu ifade eden oyuncu, dijital veya televizyon dizisi ayırımı yapmadığını da belirtti.

Güzel proje gelirse sete çıkmaya hazır olduğunu da ifade eden oyuncu, yapımcılardan iyi projeler bekliyor.

Onur Tuna ile yaşadığı kısa süreli aşk soruları ile de karşılaşan oyuncu, “Onunla ilgili bir şey söylemeyeceğim” diyerek özel konulara girmedi.