Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı hayranları hazır mısınız? Kasaba Doktoru bu akşam başlıyor!

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı hayranları hazır mısınız? Kasaba Doktoru bu akşam başlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 yeni dizilerine bu akşam bir tane daha ekliyor. Heyecanla beklenen Kasaba Doktoru bu akşam başlıyor. Diziyle ilgili yorumlar çok olumlu yönde.

Cuma akşamı reyting savaşına yeni bir hareket geliyor. TRT 1’in Güney Kore yapımı Dr. Romantic isimli dizisinden uyarladığı Kasaba Doktoru bu akşam nihayet ekrana geliyor. Dizi ekranların son dönemde çok sevilen ismini, Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı’yı hayranlarıyla buluşturuyor.

Kasaba Doktoru’nun ilk bölümü bu akşam saat 20:00’de TRT 1’de. Dizinin reytinglerde nasıl bir değişikliğe yol açacağı merak ediliyor. Bakalım Kasaba Doktoru, cuma akşamlarının reyting fatihi Arka Sokaklar ve Aziz’e rakip olabilecek mi?

Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı hayranları hazır mısınız? Kasaba Doktoru bu akşam başlıyor! 7

Kasaba Doktoru dizisinin yönetmenliğini Arda Sarıgün üstlenirken, senaryoda ise İlker Arslan, Barış Erdoğan imzası var. Kasaba Doktoru, farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile ekranların yeni favorisi olacak.

TRT 1’in yeni dizisi, babasına yapılan haksızlık sonunda tıp okuyarak doktor olmaya karar vermiş Ömer ile yaşadığı felaket sırasında tesadüfen kendisine yol gösteren Hakan Hoca’nın yollarının yıllar sonra bir şehre uzak bir belde hastanesinde kesişmesi ile yaşananları anlatacak.

Merakla beklenen dizinin zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Barış Yalçın, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

İzleyicinin Kasaba Doktoru dizisinden beklentisi bir hayli büyük. Dizinin geçen hafta paylaşılan afişi izleyiciler tarafından çok beğenildi. Türk versiyonunun dizinin orijinali olan Dr. Romantic’in afişiyle benzerliği de izleyicinin gözünden kaçmadı. Kasaba Doktoru afişinin, orijinal versiyonun afişine çok başarılı benzetildiğine dikkat çeken izleyiciler bu vesileyle yapımcılardan beklentisini de dile getirdi. İzleyiciler “Umarız afişi gibi senaryosunu da doğru uyarlarsınız” dedi.