Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisiyle ilgili son gelişmeler sevindirdi

Kaderimin Oyunu dizisiyle ilgili son gelişmeler sevindirdi

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV’de ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisi, aslında ekrana gelmeye başladığı ilk günden beri beklenen reytingleri alamıyor! Kanalı hiç de memnun etmeyen bir süreç izlenirken dizinin yurt dışı satışlarının iyi gitmesi nedeniyle ikinci sezonda da devam etme kararı alınmıştı.

Yapımcı ve kanalın, başka ülkelerde ilgi gören dizi için devam konusunda anlaşmış olmaları, kemikleşmiş bir izleyici kitlesini mutlu etmişti. Akın Akınözü, Öykü Karayel, Meriç Aral ve Sarp Ap’ın başrolünde oynadıkları diziden gelen final haber ise şaşırttı! Sezon finaline gittiği sanılan dizi için bir anda final kararı alınması, hiç beklenmiyordu.

Ancak giderek düşen reytinglerle de kanalın diziyi bir sonraki sezonda devam ettirme şansı da azaldı! Fakat Akın Akınözü’nün Hercai dizisiyle birlikte edindiği şöhret sayesinde dizi, yurt dışında bazı ülkelerde büyük ilgi çekiyor! Dizinin Türkiye macerası bitmiş olsa da yolculuğu ülke sınırları dışına taşınmaya devam ediyor!

Ebru Şahin ile atv’de yayınlanan Hercai dizisinde Miran karakterine hayat veren Akın Akınözü’nün hatırı sayılır bir yabancı hayranı var. Zaten Kaderimin Oyunu dizisinin de hem yurt dışında hem de Türkiye’de ilgi görmesinin nedeni de daha çok Akınözü hayranları ile sağlandığı dillendirilmekte.

Fakat bu hayranlık da bir yere kadar dizinin devamını sağlayabildi! Reytingler yeterli olmayınca kanal da diziyi ikinci sezona taşımamaya karar verdi! Beklenen çıkışın yaşanmaması nedeniyle Star TV’nin final kararı verdiği anlaşılıyor.

26. bölümde final yapması kararı verilen diziyle ilgili güzel haber ise İspanya’dan geldi. Akın Akınözü’nün hayran kitlesi sayesinde İspanya’da Kaderimin Oyunu, yeni bir maceraya başlıyor. Dizi yakın bir zamanda İspanyol izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye’de göremediği ilgiyi İspanya’da görmesi de muhtemel…