Ana sayfa Dizi Haberleri O arabadan kim sağ çıkacak merak konusu ama Yasak Elma’dan ayrıldığını veda mesajı ile bir isim duyurdu bile!

O arabadan kim sağ çıkacak merak konusu ama Yasak Elma’dan ayrıldığını veda mesajı ile bir isim duyurdu bile!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin sezon finali çok çarpıcı oldu! Hemen her sezon sonunda izleyenleri büyük merakta bırakan ve ‘kim öldü, kim kaldı?’ sorusunu sorduran dizi, bu sezonda da aynı soru ile izleyenleri başbaşa bıraktı!

6. sezonuyla yeniden Eylül ayında ekranda olması beklenen Yasak Elma dizisinden bazı isimlerin ayrılacağı bir süredir gündemde. Hatta Eda Ece’nin dışında hiç bir oyuncunun yeniden dizide yer almasının netleşmemesi de bir süredir izleyicide merak uyandırıyordu.

Eda Ece’nin yaptığı son açıklamada sezon finalinde yaşanacaklar sonrasında kimin yeni sezonda olacağının muamma olduğu sözleri ile birlikte kendisinin de Yasak Elma 6. sezonunu garantilemediğini ortaya koyuyordu!

Şevval Sam’ın da ‘Yasak Elma’da yaşlanmak istemiyorum’ sözleri yeni sezonda olmayacağı, müzik ve sahneye ağırlık vereceği tahminlerini beraberinde getirmişti. Berk Oktay’ın ise ayrılacağı şeklinde duyumlar konuşuluyordu.

Dizinin Pazartesi akşamı yayınlanan sezon finalinde öyle bir sahne vardı ki dizinin üç başrolü için de kafaları karıştırdı!

Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay’ın hayat verdikleri Yıldız, Ender ve Çağatay’ın aynı araçla uçurumdan yuvarlandıkları final sahnesi sonrası, ‘Kimsenin bu dizide kalıcı olması söz konusu değil! Herkes her an değişebilir!” mesajı da veriliyordu adeta!

Med Yapım imzalı dizinin sezon finalinden sonra, yeni sezonda kimin gidip kimin kalacağına yapımcı Fatih Aksoy karar verecek. Fakat bir isim var ki dizinin sezon finali sonrası vedasını yaparak çoktan gittiğini duyurmuş oldu!

Bu isim, dizide Çağatay’ı oynayan Berk Oktay’dı. Oyuncu, 13 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan sezon finalinden sonra bir mesaj ile diziye veda etti.

O arabadan kim sağ çıkacak merak konusu ama Yasak Elma'dan ayrıldığını veda mesajı ile bir isim duyurdu bile! 9

Berk Oktay’ın diziden ayrılacağı bir süredir konuşuluyordu ama Çağatay’ın diziden nasıl çıkacağı merak konusuydu. Bir gezi sonrası birlikte aynı arabada olan Yıldız, Çağatay ve Ender’in yaşadığı kazadan sonra üç oyuncunun diziden gitme ihtimali artmıştı.

Berk Oktay, yaptığı açıklama ile o araçtan Çağatay’ın sağ çıkamayacağını da göstermiş oldu! Oyuncu instagram hesabından yayınladığı veda paylaşımıyla dizideki hikayesinin bittiğini de duyurdu.

O arabadan kim sağ çıkacak merak konusu ama Yasak Elma'dan ayrıldığını veda mesajı ile bir isim duyurdu bile! 10

Oktay, şunları yazdı…”Dile kolay 60 blm. süren yolculuk… Öncelikle canım abim Fatih Aksoy’a, Med Yapım’a  yıllardır evim olan Fox TV.ye  bu sezonun Yasak Elma’nın en başarılı sezonu olmasının mimarları olan Yönetmenim Ece Erdek  ve Yönetmenim Elif Turgay’a. Kalemleriyle 5 sezondur Yasak Elmayı yaratıp, uçuran Senaristlerimiz Melis Civelek ve Zeynep Gür’e.

Sete her gittiğimde beni evimde hissettiren, sektörümüzün ve işlerimizin esas kahramanları, emekçileri tüm kamera arkası ve set ekibimize, Yol arkadaşlarım, tüm oyuncu arkadaşlarıma ve son olarak da beni yıllardır evlerine davet edip, ağırlayan değerli seyircilerimize teşekkür ederim… Yeni hikayelerde buluşmak üzere.”

O arabadan kim sağ çıkacak merak konusu ama Yasak Elma'dan ayrıldığını veda mesajı ile bir isim duyurdu bile! 11

Yasak Elma’da iki başarılı sezon geçiren Berk Oktay’ın NGM tarafından ATV için çekilecek olan Bir Küçük Günışığı adlı dizide oynayacağı gündeme gelmişti. Bu gelişme ile de Yasak Elma’dan ayrılığı netleşmiş oldu. Emre Kabakuşak’ın yöneteceği dizide Berk Oktay, Seray Kaya’nın partneri olacak.