Ana sayfa Sosyal Medya ‘Sinem Ünsal hamile mi’ sorusunun çok sorulmasının altında ilginç bir neden var!

‘Sinem Ünsal hamile mi’ sorusunun çok sorulmasının altında ilginç bir neden var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sinem Ünsal, youtube üzerinde Cem Talu’nun yönetmenliğin yaptığı programa konuk oldu ve google’da hakkında en çok sorulan sorulara yanıt verdi. Google üzerinde yapılan aramalarda Sinem Ünsal’ın hamile olup olmadığına yönelik yapılan sorguların çok fazla olması da bu programda ünlü oyuncuya hatırlatıldı.

En son Gizli Saklı isimli dizide Halit Özgür Sarı ile iyi bir dizi çifti olarak öne çıkan Sinem Ünsal, sette başlayan bu arkadaşlığın aşka dönüştüğünü de açıklayarak herkesin merakını gidermişti. Oyuncu, ilişkilerinin iyi gittiğini belirtirken yeni bir projeye de başladı. Cenazemize Hoş Geldiniz isimli komedi filminde Kubilay Aka ile partner olan Sinem Ünsal, hakkındaki hamilelik merakının nedenini de anlattı.

Katıldığı Talu Talks programında “Sinem Ünsal hamile mi?” şeklindeki soruyu yanıtlayan oyuncu, şunları söyledi: “Ya bu çok ayıp, karnım mı çıktı? Her halde bir bölümde biraz fazla su içmişim. Ben bütün dizilerimde doğum yaptım, belki de o yüzdendir. Ama hamile falan değilim.”

Ünlü oyuncu bu sözleri ile aslında hamilelik konusundaki bu soruların altında yer aldığı dizilerdeki senaryolar içinde sık sık doğum yapmasının yattığını da anlatmış oldu.

Sinem Ünsal'ın hamile olup olmadığı sürekli merak ediliyor, çünkü bunun bir nedeni var! 5

Sıklıkla beslenme düzenini değiştirdiğini de ifade eden Sinem Ünsal, günün dört saat diliminde yemek yediğini ama 20 saat diliminde ise hiçbir şey yemediğini anlattı.

Formunu korumak için büyük çaba harcayan oyuncu, gün içinde sabahları kahvaltı yapmadığını, genellikle de akşam saatlerinde 4 saatlik bir bölüm belirlediğini ve bu saatler arasında da yemek yediğini söyledi.

Genellikle sette bulunduğu sürelerde yemek yemeyi tercih ettiğini de anlatan Sinem Ünsal, “Yaz uygulamasına göre, akşam 17’de ilk öğünümü yiyorum, akşam da 21’de son öğünümü yiyorum. Kışın bu saatler biraz daha erkene alınıyor. 4 saatlik durumu 2 yıl boyunca yaptım” diye konuştu.

Çocukluğundan bu yana et yemediğini, guliten ve süt tüketmediğini anlatan Sinem Ünsal, şu anda böyle beslenmediğini, ne zaman acıkırsa o zaman yediğini ve sağlıklı beslenmeye çaba harcadığını söyledi.