Ana sayfa Sosyal Medya Düşük gelen reytinglere aldırmayın, Kardeşlerim dizi oyuncuları bombaları bir bir patlattı!

Düşük gelen reytinglere aldırmayın, Kardeşlerim dizi oyuncuları bombaları bir bir patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi 57. bölümü ile 3 Eylül Cumartesi akşamı üçüncü sezona başladı. Dizi hayranları tüm kategorilerde geçen yıllara nazaran düşük gelen reytingler nedeniyle biraz kaygılandı. Özellikle de AB ve ABC1 kategorilerinde ortalamanın altında gerçekleşen reytingler biraz rahatsız ediciydi. Ancak Kardeşlerim dizi ekibi yeniden toparlanacak ve yeni sezonda milyonları yeniden ekrana taşıyabilecek bir güce sahip.

Dizinin oyuncuları beyazlar içerisinde yer aldıkları 3. sezon tanıtım çekimlerinde yaptıkları açıklamalarla da iddialarını ortaya koydu. Dizide Songül karakterinde başarısını izlediğimiz
Fadik Sevin Atasoy, üçüncü sezona girmiş olmanın büyük gururunu yaşadıklarını da anlattı. Oyuncu, “Bazı bölümleri çektik, müthiş geliyor Kardeşlerim bu sezon. İnşallah seyirci de aynı keyfi, aynı tadı çıkartacak” diyerek iddialı konuştu.

Düşük gelen reytinglere aldırmayın, Kardeşlerim dizi oyuncuları bombaları bir bir patlattı! 21

Dizide canlandırdığı Asiye karakteri ile büyük bir kariyer çıkışı elde eden Su Burcu Yazgı Coşkun da ekip olarak bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Oyuncu, yeni sezonda Atakul ile Eren ailelerinin yer değiştirdiğini belirterek, bunun çok dikkat çekici olacağını ve ne olacağını kendisinin de çok merak ettiğini anlattı.

Dizide Doruk olarak izlediğimiz Onur Seyit Yaran da izleyicilerin verdiği bu büyük desteğin kendisini hem memnun ettiğini hem de işe olan hırsının da yükseldiğini ifade etti.

Düşük gelen reytinglere aldırmayın, Kardeşlerim dizi oyuncuları bombaları bir bir patlattı! 22

Eren ailesinin zengin hallerini izleyiciler çok merak ediyor, aynı merakı Ömer Eren karakterini canlandıran Yiğit Koçak da yaşıyor. Koçak, “Biraz zengin izleyeceğiz Eren ailesini ve bu çok keyifli olacak” dedi.

Cihan Şimşek ise Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonu zirvede tamamladığını hatırlattı ve aynı tempoda devam edeceklerinin mesajını verdi. Oyuncu, “Önümüzdeki 3 bölümü okudum ve çok güzel şeyler olacağını düşünüyorum” diyerek spoilar vermemek için fazla konuşmak istemedi.