Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranları endişeli, Gecenin Ucunda dizisini bekleyen tehlike!

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranları endişeli, Gecenin Ucunda dizisini bekleyen tehlike!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranları, uzun süredir yeni dizi Gecenin Ucunda’ya konsantre oldu. İki ünlü ismin 8 yıl önce Fatih Harbiye dizisi ile başlayan önce partnerlik ardından sevgililik ve sonra da evlilik dönemleri magazin gündeminde hep en üst sıralarda yer aldı. Her iki oyuncunun yer aldığı projeler de çok ses getirdi ve yıllar sonra ikili yeniden bir araya geldi.

Gecenin Ucunda dizisi aslında ünlü çift için çok faklı bir anlam taşıyor. Sadece başrol değiller ve 8 yıl sonra yeniden hayranlarının karşısına dizi partneri olarak çıkmayacaklar, ayrıca bu dizinin yapım ortağı olarak da yeni bir kariyer sınavı verecekler. Alim Yapım firmasını açan Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda dizisinde TMC Film ile yapım ortağı oldu. Bu durum da ünlü çiftin dizi yapımcılığına adım atmalarını sağladı.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranları endişeli, Gecenin Ucunda dizisini bekleyen tehlike! 8

Gecenin Ucunda projesi de hem hikayesinin farklılığı hem iki ünlü ismin yeni den bir dizide buluşması hem de onları farklı bir kariyere taşıyacak bir proje olması nedeniyle çok önemseniyor. Star TV’de yayınlanacak olan dizi için aylardır bekleyen hayranlar, yayınlanan fragmanlar ile daha da heyecanlansa da henüz yayın tarihinin açıklanmaması da can sıkıcı bir durum oldu.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu büyüsünü ekranda görmek isteyenlerin en büyük korkusu ise, yeni sezonda yeni başlayan dizilerin belirli bir izleyici kitlesini kendisine çekmesi ve sonra başlayan projelerin öne çıkmakta zorluk yaşaması olarak gösterilebilir. İzleyiciler, Gecenin Ucunda dizisinin yayın gününe da bağlı olarak, ekranda yer almaya başlayan yeni dizilerin kendi izleyici kitlesini oluşturduğu bir süreç yaşandığının farkında.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hayranları endişeli, Gecenin Ucunda dizisini bekleyen tehlike! 9

Gecenin Ucunda projesi çok geç kalır ise bu durum Star TV adına bir dezavantaja da dönüşebilir. Yeni fragmanı yayınlanan diziye yönelik hayranların çok olumlu düşünceleri bulunuyor ve hikaye çok merak ediliyor.

Işık ailesinin pamuk ipliğine bağlı dengeleri, Neslihan Atagül Doğulu’nun hayat verdiği Macide’nin gelişiyle bozulacak. Karakterleri büyük merak uyandıran diziden yayınlanan son tanıtımın diyalogları hikayenin gizemine dikkat çekiyor.

Peride Celal’in aynı adlı romanından uyarlanan ve STAR ekranında seyirci ile buluşmak için gün sayan “Gecenin Ucunda”, iş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide’nin kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girmesini konu alıyor.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Âlim Yapım’ın ortak yapımcı olarak yer aldığı, sezonun en iddialı yapımlarından biri olan ‘Gecenin Ucunda’, göz alıcı mekanları, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici öyküsüyle izleyiciyi derinden etkilemeye hazır…

Yönetmenliğini Barış Erçetin üstlendiği, senaryosu Başar Başaran ile Emre Özdür’a ait ‘Gecenin Ucunda’nın oyuncu kadrosunda şu isimler bir araya geldi: Neslihan Atagül Doğulu, Kadir Doğulu, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal.”