Ana sayfa Dizi Haberleri Rol ile bütünleşmek işte buna denir! Devrim Özkan, Songül olmaktan kurtulamıyor!

Rol ile bütünleşmek işte buna denir! Devrim Özkan, Songül olmaktan kurtulamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV dizisinde başrolde Ertan Saban ile birlikte Devrim Özkan yer alıyor. Sadi ve Songül çifti de son dönemde ekranda parlayan ve izleyen herkesin gönlüne yerleşen bir dizi çifti oldu. Ertan Saban ile Devrim Özkan’ın çok iyi partner olduklarını düşününler yanılmıyor.

Devrim Özkan, partneri Ertan Saban’ın sette komik birisi olduğunu ve diziden 3 kişi ile aynı evde kalma durumunda kalsa bunlardan birisinin kesinlikle Ertan Saban olacağını hem ev işlerini yapacağını hem de kendisini çok güldüreceğini söyledi.

Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Devrim Özkan, dizideki Songül komiser karakteri ile de çok ilgi görüyor. Son dönemde sosyal medyada en çok konuşulan karakterlerinden birisi de Songül ve onun yaydığı müthiş sempati dalgası.

Songül karakteri ile bütünleştiğini söyleyen Devrim Özkan, bu durumun özel hayatına da yansıdığını şu sözlerle anlattı: “Songül olmaktan kurtulamıyorum özel hayatımda. Kurtulmam lazım. Songül kanıma işlemiş benim.”

Oyuncu, hayranlarından gelen güzel mesajlardan çok memnun. Bazen garip hediyelere de aldığını anlatan Devrim Özkan, “Buna zamanınızı nasıl ayırdınız” diyerek söylendiğini ifade etti .

Oyuncu, hayranlarına teşekkür ederken, şu bilgileri verdi: “Çok güzel ilgi ve alaka. İnsanların yaptığı şeyin farkında olması ve bunun onların suratında bir gülücüğe sebep olması çok kıymetli şeyler. Garipsediğim hediyeler oluyor. Buna zamanınızı nasıl ayırdınız, dediğim hediyeler oluyor. En son garip bir hediye almıştım. Karavanıma telefon kılıfı geldi, onu çok sevdim, arkasına taktım.”

Rol ile bütünleşmek işte buna denir! Devrim Özkan, Songül olmaktan kurtulamıyor! 7

Dizinin 3. bölümünün çekimlerinin yapıldığı sırada yaşadıkları zorluklardan bahseden oyuncu, karavanlar çekim yapılan mahalleye giremediği için mahalledeki erkek berberinden yardım istemek durumunda kaldıklarını anlattı.

Telefonundaki set fotoğrafları arasında en ilginç olanın bu olduğunu belirten ünlü oyuncu, “Böyle saçma bir anımız var. Mahallede gelinlikle dolaşıyordum, garipti” şeklinde konuştu.