Ana sayfa Dizi Haberleri tv8 öyle bir imaj veriyor ki, Tuzak dizisine mecburiyetten katlanıyor gibi!

tv8 öyle bir imaj veriyor ki, Tuzak dizisine mecburiyetten katlanıyor gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin başrolünde yer aldığı Tuzak dizisinin şimdiye kadar 18 bölümü yayınlandı. Dizinin gün değişiklikleri, yayın saatlerinde yaşanan değişimler ile birlikte izleyici ilgisi de süreç içinde dibe çakıldı. Tuzak dizisi aslında tv8’in mecburiyetten yayınladığı bir proje konumuna doğru getirildi.

Dizinin sosyal medyada çok güçlü bir kitlesi var ama reytinglere bakıldığı zaman, başka bir kanalda olsa yayınlanması pek de mümkün değil. Sıfırıncı Gün dizisine tahammül edemeyen tv8’in neden Tuzak dizisini sürdürdüğünü ise yurt dışı ilgisi ile açıklayabiliyoruz.

Tuzak dizisine yabancı ülkelerden çok fazla ilgi oldu ve en son Amerika’daki bir fuarda bile Türk dizileri arasında Tuzak, en çok ilgi gösterilen projeydi. 26. bölüme kadar ekranda kalması beklenen Tuzak dizisinde 19. yeni bölüm 10 Mart Cuma akşamı saat 22.15’te izleyicilerle buluşacak. Yani günün en önemli saat dilimi olan 20.00 ile 22.00 arasında ekrana gelmeye layık bulunmayan bir Tuzak dizisi var.

tv8 daha önce de diziyi bu saatte yayınlamış sonra yeniden 20.00’a çekmişti. Bu değişiklikler de yönetimin diziyi çok da önemsemedikleri ve mecburiyetten yayınladıkları gibi bir durumu akla getiriyor.

Tabii ki yurt dışında çok geniş bir hayran kitlesi olan Akın Akınözü’nün takipçileri sosyal medyada diziyi neredeyse en çok konuşulan Türk dizilerinden birisi konumunda tutuyor. Ancak bu durum reytinglere hiç yansımıyor.

Tuzak dizisi için sezon sonuna kadar tv8’in düşük gelecek olan reytinglere katlanmak ama yurt dışı satışları ile bunu telefi etmekten başka da bir şansı yok gibi gözüküyor.