Ana sayfa Dizi Haberleri Farkettiniz mi, Dolunay’da Nazlı ve Ferit aşkı çok kasıntı! Resmen Fatoş ve Engin’i bekler olduk!

Farkettiniz mi, Dolunay’da Nazlı ve Ferit aşkı çok kasıntı! Resmen Fatoş ve Engin’i bekler olduk!

tarafından zk zk

Farkettiniz mi, Dolunay'da Nazlı ve Ferit aşkı çok kasıntı! Resmen Fatoş ve Engin'i bekler olduk! 7

Televizyongazetesi/Analiz

Başrollerinde Can Yaman (Ferit) ve Özge Gürel’in (Nazlı) yer aldığı Dolunay dizisinde her ne kadar Ferit ve Nazlı’nın aşkı ön plana çıksa da arka planda çok daha daha naif bir aşk kendiliğinden ilerlemeye devam ediyor.

Engin ve Fatoş arasında yaşananlar, dizinin ana konusunun yanında çok daha sıcak bir hikaye içeriyor. Fatoş’un istemeden de olsa sürdürdüğü modaevi sahibi kadın imajının yalan olduğu ortaya çıkınca Engin, çok sarsıldı ve güvenini kaybetti ama ikili arasında içten içe süren aşk, ekran başındakilerin de içini ısıtmaya devam ediyor.

Karşılaştıkları yerlerde Fatoş, ne kadar üzgün olduğunu anlatmaya çalışsa da Engin onu affetmedi. Fatoş ve Engin’in birbirlerine nispet yaptıkları sahneler, Nazlı ile Ferit’in aşkının daha kasıntı durmasına neden oluyor aslında! Her ne kadar başta küçük yalanlar da işin içine girse, Engin ve Fatoş, içten içe birbirlerini sevdiklerini biliyorlar ve sorunu aşmaya çalışıyorlar.