Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin final yapacak, yerine yeni bir dönem dizisi başlayacak!

Vatanım Sensin final yapacak, yerine yeni bir dönem dizisi başlayacak!

tarafından ker_def
Ece Er / Televizyon Gazetesi
Vatanım Sensin Dizisi Final Yapıyor / Yerine O Dizi Geliyor

İlgiyle izlenen dizi Vatanım Sensin dizisi bu sezon ekranlara veda ediyor. Haziran ayı sonunda ekranlara veda edeceği ile ilgili bir haber yapmıştım. Ne yazık ki final tarihi biraz daha öne çekildi. 3/5/2018 gecesi Vatanım Sensin dizisi 54.bölüm ile final yapacak. Emeği geçen herkesin emeklerine sağlık!

Sezonun bitmesine daha haftalar varken ekranlara veda edecek olan Vatanım Sensin dizisi yerine Kanal D hangi diziyi seyircisine sunacak?

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Tabi bu kadar erken Perşembe gecesini boş bırakmamak gerekiyor.

Kanal D Ekim-Kasım ayı gibi 2018-2019 sezonuna yeni bir dizi onaylamıştı. Bu dizi Perşembe gecelerini elinde tutmak için Kanal D’nin 2018- 2019 sezonunu ortaya süreceği büyük kozu olacak.

Vatanım Sensin final yapacak, yerine yeni bir dönem dizisi başlayacak! 7

TM Production ve Y Production’un ortak gerçekleştikleri Selanik 1920 Destanı dizisi Vatanım Sensin dizisinin yerine ekranlara gelecek.

Yüksek bütçeli bir yapım ile ekrana gelecek olan Selanik 1920 Destanı dizisinin oyuncu kadrosunda da çok önemli isimler yer alıyor.

Bu dizi ile ilgili haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Yeni dizi Selanik 1920 Destanı ekibine şimdiden başarılar diliyorum, reytingi bol olsun!

Hayatta başarılarınızın göz doldurması dileği ile…

[email protected]
twitter.com/eceer6
acebook.com/eceeryazilari
facebook.com/dizisin
facebook.com/EceERFanClub