Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncusu, Avlu dizisine göz kırptı!

Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncusu, Avlu dizisine göz kırptı!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Buket Kahraman, TRT 1’in ilgiyle izlenen ‘Payitaht: Abdülhamid’ dizisinde İrena karakteriyle izleyicinin karşısına çıktı.

Üniversitede Sinema-televizyon okuyan Kahraman, Nuri, İffet, Kiraz Mevsimi ve Çılgın Dersane 3 projelerinde yer almıştı.

Akşam Life’a konuşan Kahraman, ilk olarak sunuculuk ile işe başladığını ardından gazetecilik tecrübesi yaşadığını ve daha sonra da dizi oyunculuğuna geçiş yaptığını belirtti.

Şimdilerde ise TRT 1 ekranlarında Payitaht Abdülhamid ile kariyer yolculuğuna devam eden Kahraman, diziye dahil olma hikayesini şöyle anlattı:

“Diziye İrena isminde Bulgar göçmeni bir karakter girecekti. Yapımın cast direktöründen böyle bir teklif geldi. Karakter analizini okuyunca etkilendim. İlk başlarda tek bir şeyden tedirgin oldum. Diyarbakırlı biri olarak Bulgar göçmeni karakterinde görüntü olarak nasıl uyum sağlarım, inandırıcı olur mu? diye düşünmüştüm. Fakat aldığım yorumlar pozitif yönde olunca, boşuna tedirginlik yaşamışım.”

Dönem dizisinde yer almanın bir ayrıcalık olduğunu anlatan oyuncu, o dönemin kıyafetlerini giydiği zaman hemen motive olduğunu anlattı.

Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncusu, Avlu dizisine göz kırptı! 7

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kahraman,”Dönem dizisinde oynamak cidden bir ayrıcalık… Dönem kıyafetlerini üzerinize giydiğiniz an zaten motive oluyorsunuz. Oynadığınız karakterle bütünleşiyorsunuz. Mesela İrena bir şapka ya da bir pelerin taktığı zaman hemen Buket’le vedalaşıyor. Bunlar benim hazırlık sürecimde çok işime yaradı” diye konuştu.

Buket Kahraman’ın hayalinde ise Avlu dizisinde oynayan Ceren Moray ile birlikte rol almak var.

AVLU DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Genç oyuncu, “Bir de projede Ceren Moray’la oynamak isterim. Ceren’e fazla benzetiliyorum. Hatta bir projede Ceren’le rol alacakken dizinin yapımcısı benzerliğimizin fazla olması sebebiyle rolü bana vermemişti” ifadelerini kullandı.