Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisinin müdavimlerine bir iyi, bir kötü haber!

Yeni Gelin dizisinin müdavimlerine bir iyi, bir kötü haber!

tarafından zk zk
Show TV’nin geçtiğimiz sezon Cumartesi akşamları yayınlanan komedi dizisi Yeni Gelin’den haberler var!

Hiç beklenmeyen bir sahne ile sezon finali yapan dizi, Eylül ayında yeniden ekranda olacak.

Güzel haber kısa bir süre önce geldi. Jessica May ve Tolga Mendi’nin başrollerini üstlendiği Yeni Gelin, bayramdan sonra 27 Ağustos’ta yeni sezon çekimleri için sete çıkıyor.

Bazı bölümler dışında tamamı Adana’da bir konakta çekilen Yeni Gelin’in yeni sezonu için başlayacak çekimler için ilk adres Pamukkale olacak. Pamukkale’de çekilecek sahneler sonrasında evine dönecek olan dizi çekimlerine Adana’da devam edecek.

Bir önceki sezonunda da başlangıcı Karadeniz’de yapan Yeni Gelin, bu sezon da başlangıcı Denizli’de Pamukkale’de yapıyor. Yeni sezon başladıktan sonra ekranlara gelecek olan 3. sezonun 3. bölümünde de diziye 3 yeni yüz katılacak.

Yeni Gelin dizisinin müdavimlerine bir iyi, bir kötü haber! 8

Maalesef beklenen o karakter yok!

Ayrıca daha önce kulislerde diziye dahil edeceği konuşulan “Pamuk Nine” karakterinin de şimdilik rafa kalktığı da öğrenildi.

Bu arada sezon arasında bir de müjdeli gelişme yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından Brezilyalı Jessica May, fotoğrafçı sevgilisi Hüseyin Kara ile dünya evine girdi.

Dizide yaşadığına benzer bir durum yaşayan Jessica May, Türk damadın eşi olarak dizideki gibi yabancı uyruklu bir gelin oldu.

Yeni Gelin dizisinin müdavimlerine bir iyi, bir kötü haber! 9

YENİ GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN