Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisinde büyük bir kriz çıktı!

Ada Masalı dizisinde büyük bir kriz çıktı!

tarafından ker_def

Star ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’, Salı günleri seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı ‘Ada Masalı’nın çekimleri İzmir’de gerçekleşiyor. Dizinin şimdiye kadar 7 bölümü yayınlandı. Reytinglerin düşmesi son dönemde rahatsız edici bir noktaya kadar geldi. Yeni bölümde neler yaşanacağı da herkes tarafından merak ediliyor.

10 Ağustos Salı günü yayınlanacak 8. Bölümde yaşanacak detaylar şöyle: Poyraz, kendisine bunca zamandır yalan söylemiş olan Haziran’a karşı öfkeyle doludur. Haziran ise yaptığı kötülüğü telafi etmekten başka bir şey düşünmez. Haziran, otelden gitmeyecektir ve Poyraz istese de istemese de onunla çalışmaya mecburdur… Ancak, Poyraz Haziran’ı yıldırmaya kararlıdır.

Haziran’ı istemeyen sadece Poyraz değildir. Poyraz’ın öfkesinin altında bir de aşk acısı yattığını fark eden Aliye de panikler ve Haziran’a karşı harekete geçer. Olan biteni farkında olan Zeynep de kızını kimseye ezdirmeyecektir. Aliye’nin hamlelerine karşı Zeynep’in de bir planı vardır. Diğer taraftan, İdil babasının evlenmek istediği kadının kim olduğunu öğrenmeye kararlıdır ve bu kararlılık büyük krizlere neden olacaktır.

Halen Ada’yı terk etmemiş Hakan ise daha da hırslanır ve gözü kara bir şekilde hem Poyraz’ın hem de Haziran’ın yaralarını deşmek için elinden gelen her şeyi yapar…

Ay Yapım’ın sevilen yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Özgür Sevimli otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. Dizinin genel yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. ‘Ada Masalı’, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor.

Yapım: Ay Yapım
Genel Yönetmen: Ali Bilgin
Yönetmen: Özgür Sevimli
Senaryo: Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak
Oyuncular: Ayça Ayşin Turan (Haziran), Alp Navruz (Poyraz), İpek Tenolcay (Zeynep), Nihan Büyükağaç (Selma), Bülent Çolak (Görkem), Cem Anıl Kenar (Hakan), Beril Pozam (İdil), Özge Demirtel (Biricik), Rami Narin (Alper), Eylül Ersöz (Nehir), Bedia Ener (Aliye), Mesut Özkeçeci (Doygun), Merve Nur Bengi (Melisa), Fatih Yücebağ (Sadık), Bensu Begoviç (Duygu), Eren Devrim (Mert), Mustafa Aran (Burak)