Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı, sosyal medyada Baht Oyunu’nu yine geçti!

Ada Masalı, sosyal medyada Baht Oyunu’nu yine geçti!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Salı akşamlarının iki dizisi Baht Oyunu ve Ada Masalı arasındaki mücadele çok sert bir şekilde devam ediyor. Baht Oyunu reytinglerde önde gitse de Ada Masalı sosyal medyadaki liderliğini yine rakibine kaptırmadı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 28 Temmuz Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Star TV dizisi Ada Masalı, sezona hızlı girişinin ardından bir düşüş gösterdi. İlk başta hem sosyal medya hem de reytingde Baht Oyunu’nun ciddi oranda önüne geçen Ada Masalı, bir süre sonra reytinglerde düşüş sergiledi.

Ada Masalı, sosyal medyada Baht Oyunu'nu yine geçti! 7

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı her ne kadar reytinglerde rakibinin gerisinde kalsa da sosyal medyada liderliğini sürdürüyor. Dün gün boyunca Ada Masalı hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 189.367 oldu. Böylece dizi gecenin birincisi oldu.

Baht Oyunu da yükselişini sürdürüyor. Reytinglerde önde giden dizi, her ne kadar en başta klişe olduğu gerekçesiyle eleştirilse de büyük beğeni topluyor. Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Kanal D dizisi Baht Oyunu hakkında sosyal medyada gün boyunca 136.786 paylaşım yapıldı.

Listenin sonuncusu ise Fox TV dizisi Aşk Mantık İntikam’ın tekrarı oldu. Burcu Özberk ve İlhan Şen’in başrollerini paylaştığı dizinin tekrar bölümüyle ilgili gün boyunca yapılan paylaşım sayısı 22.723 oldu.