Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Adana’yı özleyen Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç, yönetmenine pas attı!

Adana’yı özleyen Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç, yönetmenine pas attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisinde Sibel karakterine hayat veren ünlü oyuncu Esra Bilgiç, 2014 yılından bu yana sektörde yer alıyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Hatun karakteri ile öne çıkan oyuncu, Ramo’daki Sibel karakteriyle de kariyerinde ileri bir adım daha attı. Başarılı performansı ve güzelliği ile hayranlarından büyük ilgi gören Esra Bilgiç, dizinin ikinci sezona çok iyi başladığını söyledi.

Maskesi takılı şekilde gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, “Her şey yolunda, seyirciden o reytingleri görünce, o sonuçları alınca insan o yoğunluğu, o yorgunluğu, her şeyi unutuyor” diye konuştu.

Dizinin çekimlerinde çamurlu ortama girdiklerini ve ayaklarının da çamurlu olabileceğini söyleyen Esra Bilgiç, dizinin ne kadar emek verilerek çekildiğini şu sözlerle anlattı: “Biz çok yoruluyoruz. Çünkü iş sadece aşk işi değil. Biliyorsunuz, aksiyon. Deli gibi koşturuyoruz oradan oraya. Çalıştığımız yerler çamurlu vs. Onun dışında ekibimiz bizi rahat ettirmek için elinden geleni yapıyor.”

Çok aşırı titiz birisi olmadığını ama temiz birisi olduğunu ifade eden Esra Bilgiç, oyuncunun her türlü ortamda çalışmasının normal olduğunu söyledi. Adana çekimlerinde de çok eğlendiklerini ve biraz da kilo aldıklarını anlatan oyuncu, o ortamı özlediklerini de dile getirdi.

Bilindiği üzere Ramo dizisi ilk sezonunda Adana’da çekilmiş, ikinci sezonda hikaye İstanbul’a taşınmıştı.

“Keşke Çağatay hoca Adana’da da bir şeyler çekse diye içimden geçirmiyor değilim” diyerek, Adana’da sahne çekilmesini çok arzı ettiğini belirten Esra Bilgiç, böylece yönetmeni Çağatay Tosun’a da kameralar aracılığı ile mesaj yolladı.

Sürekli Adana kebap yediklerini, şalgamı da çok sevdiğini anlatan Esra Bilgiç, şehirde çok güzel zamanlar geçirdiğini anlattı. İstanbul’u da çok sevdiğini ve çok çalıştığını anlatan Bilgiç, özel hayatında birisinin olmadığını. Hukuk fakültesi 2. sınıfta okumaya da devam ettiğini ifade etti.