Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Efsane’de Mercan’ı oynayan Dilhan Aras, Fox’un yeni dizisinde…

Adı Efsane’de Mercan’ı oynayan Dilhan Aras, Fox’un yeni dizisinde…

tarafından zk zk

Kanal D’nin bir süre önce ekrana veda eden Adı Efsane dizisinde Mercan karakteriyle dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu Dilhan Aras, FOX TV ekranlarınla yayınlanacak olan “Bir Mucize Olsun” dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Başrollerini Furkan Palalı, Su Kutlu ve Ahu Sungur’un paylaştığı dizinin çekimleri uzun süredir devam ediyor. Yakında seyirciyle buluşacak olan yeni projesi için Dilhan Aras şunları söyledi;

Adı Efsane'de Mercan'ı oynayan Dilhan Aras, Fox'un yeni dizisinde... 9

“Bir Mucize Olsun, uzun süredir çekimlerini yaptığımız bir proje. Her şeyin iyi olması için tüm ekip kolları sıvamış durumda.

Biliyoruz ki, muhteşem olan hiçbir şey kolay ve hızlı olmuyor bu yüzden kamera arkasındaki ekip ve biz oyuncular ince eleyip sık dokuyoruz. Bütün ekip aile gibi olduk. Sette inanılmaz güzel bir atmosfer var. Yeni bölüm senaryolarını böylesine merakla beklediğim başka proje olmadı sanırım.
Adı Efsane'de Mercan'ı oynayan Dilhan Aras, Fox'un yeni dizisinde... 10
Nazlı, gerçekten hep oynamak istediğim bir karakterdi. İyi desen değil kötü desen hiç değil. Karakter her ikisini de taşıyor. Bu yüzden çok gerçek. İnanıyorum ki bundan sonra seyirci yıllarca Damla’yı, Nazlı’yı, Maksude’yi ve yaşadıkları zorluk dolu hayatı unutamayacak.
Adı Efsane'de Mercan'ı oynayan Dilhan Aras, Fox'un yeni dizisinde... 11
Deneme çekimlerinden beri Ahu Sungur’la çok güzel bir sinerji yakaladık. Onunla aynı projede olmak, deneyimlerinden bir şeyler öğrenmek paha biçilemez. Su Kutlu ve Furkan Palalı zaten çok başarılı bulduğum oyuncu arkadaşlarım. Hepsiyle aynı projede yer almak şahane bir tecrübe. Umarım Türk seyircisi de bizi yalnız bırakmaz. “