Ana sayfa Kim Kimdir? Adını Feriha Koydum’daki Hande karakterinden bugüne Ceyda Ateş ne çok değişti!

Adını Feriha Koydum’daki Hande karakterinden bugüne Ceyda Ateş ne çok değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ceyda Ateş’in oyunculuk serüveni 1995 yılına kadar gidiyor. 14 Eylül 1987 doğumlu olan Ceyda Ateş, Çiçek taksi, Küçük İbo, Üvey Baba, Erguvan Yılları, Hayat Bağları gibi dizilerde çocuk oyuncu olarak yer almıştı.

Hayat Bilgisi dizisinde Sude olarak öne çıkan Ceyda Ateş, Yalan Dünya dizisinde de Yeliz karakterine hayat vermişti.

Çocukluk günlerinden ergenlik ve gençlik yıllarına kadar hep setlerde boy gösteren Ceyda Ateş, çok sayıda yapımda yer aldı ve izleyicilerin ekranda aşina olduğu bir isme dönüştü.

Adını Feriha Koydum'daki Hande karakterinden bugüne Ceyda Ateş ne çok değişti! 9

2011-2012 yılında Adını Feriha Koydum dizisinde Hande Gezgin karakteriyle ise geniş kitleler tarafından tanınan ve artık ciddi hayran kitlesine sahip bir oyuncuya dönüştü. 74 bölüm bu dizide rol alan Ceyda Ateş, en son 2016-1017 yıllarında O Hayat Benim dizisinde 46 bölüm boyunca Cemre karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Adını Feriha Koydum'daki Hande karakterinden bugüne Ceyda Ateş ne çok değişti! 10

O tarihten bu yana Ceyda Ateş, oyunculuğa ara vermiş durumda. Sevgilisi Buğra Toplusoy ile birlikte yaşamak adına kariyerini bir kenara iten ve Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşamaya başlayan Ceyda Ateş, daha sonra Toplusoy ile evlenince de artık bu ülkeye tamamen yerleşti.

5,5 yıllık birlikteliğin ardından inişli çıkışlı günler yaşayan Ceyda Ateş, büyük aşkını Ekim 2018’de ABD Miami’de düzenlenen törenle evlenmişti.

Artık sadece instagram hesabı üzerinden hayranları ile buluşan Ceyda Ateş, Amerika’da hayatından mutlu olduğunu sergileyen paylaşımlar yapıyor.

Hayranları ise yaptıkları yorumlarda 1995 yılından 2017 yılına kadar adeta ekranda büyüyen Ceyda Ateş’in değişimine birebir şahit oldu.

Ateş’in en çok da Adını Feriha Koydum dizisindeki Hande karakterini aklına yazan hayranları “Adını Feriha Koydum’dan bu yana ne kadar da değiştin” diyerek yorumlarda bulunuyor.

Ceyda Ateş bugün instagram hesabından en son halini paylaştı. Birçok hayranı da ondaki bu büyük değişime dikkat çeken yorumlarda bulundu.

İşte Ceyda Ateş’in son hali:

??‍♀️? @vitavienistanbul zarif düşünceniz için teşekkürler ?

Adını Feriha Koydum'daki Hande karakterinden bugüne Ceyda Ateş ne çok değişti! 11