Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisi 179. bölümünün detaylı analizi

Adını Sen Koy dizisi 179. bölümünün detaylı analizi

tarafından ker_def

adinisenkoy

Ömer ilk kez bir elbise alacak çok belli. Telefonda konuşmasından bu anlaşılıyor. Telefondaki kişi, nasıl bir elbise istiyorsunuz? Ömer normal bir elbise dedi.
beyefendi bir sürü model çeşitleri saydı, üst tarafı straplez, alt kısmı balık.. Üst tarafı kapalı balon elbisede olabilir. Siz kafanızdaki modeli bana söyleyin, bende ona göre uygun bir şey ayarlayım deyince.

Ömer’in aklına Zehra’nın giydiği gelinlikler geldi. Ömer Zehra için gelinlik kadar güzel bir elbise istiyor. Duru olsun sade olsun ve beyaz olması gerekiyor dedi telefondaki beyefendiye.

Ömer Zehra ile baştan yaşamak istiyor her şeyi. Ama bu kez içinden geldiği gibi. Olması gerektiği gibi. Nede olsa balayına çıkacaklar.
Ömercim, 1. Evlilik yıl dönümünüzde Zehra ya yeniden bir düğün yapar mısın?

Alev şirkette, Hilmi onun adını vermeden önce elindekileri çıkarmak istiyor. Alev şirketteki hisselerini, tahvillerini satışa çıkardı. Gayri menkulleri de. Şirkette onun adına ne var ne yoksa elden çıkarıp başka bir hesaba para olarak aktarıyor Alev. Bir nevi şirketi boşaltıyor.

Vakti gelince, Ömer onu kapının önüne koyduğunda geride şirkete, özellikle de Zehra ya mal mülk para bırakmak istemiyor. Hilmi’nin adamına haber uçtu bile.