Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisi 179. bölümünün detaylı analizi

Adını Sen Koy dizisi 179. bölümünün detaylı analizi

tarafından ker_def

adinisenkoy-ezgibaran

Ömer’in Zehra için sipariş verdiği elbise geldi.
Hediye abla kuryeden aldı çalışma odasına gitti Ömer yoktu. Odasına gitti Zehra odadaydı paketi Zehra aldı.

Zehra çok merak ediyor içinde ne olduğunu bakıyor, sallıyor yok, açmak istiyor vazgeçiyor. Ömer geldi Zehra paketi açmadan aldı çalışma odasına götürdü. Bu tamam umarım beğenir, bence beğenecek dedi.

Mert Koray’ın çalıştığı dosyayı çok beğendi ve yarın Koray ile görüşme ayarlamasını Leyla dan istedi.
Leylayı da Amerika ya Demir’in yanına gönderiyor Mert 15 ay sonra döneceklermiş iş o zaman bitiyormuş. Demir ve Leyla dönecekmiş iyi de dizi günleri ile gerçek hayatın günleri bir gitmiyor ki, nereden bileceğiz 15 ayın dolduğunu?

Önce Ayşe nin hastalığına 6 ay zaman verdiler. Şimdi de bunların dönmesine 15 ay.

Alev yine yaptı yapacağını, şirketten Ömer’in talimatı ile tam 50 milyon lira parayı kendi hesabına geçirecek Alev. Bunu da Ömer’in kaşesini alarak Ömer den habersiz şirketi boşaltacak Alev.

Mert Hilmi Yılmaz’ın oğlu olmaktan dolayı büyük bir sıkıntı, üzüntü yaşıyor. Nihat da Mert’e sen adın gibi mertsin ailemizden birisin seni kimse Hilmi Yılmaz’ın oğlu olarak görmüyor dedi.

Bende hep söyledim bunu Mert adı gibi mert diye. Sonunda bunu da eklemişler diziye. Ne kadar rahatsız olmuşlarsa bu durumdan.

Zehra, Ömer’e kahve götürme bahanesi ile kutuyu açmaya çalışıyor. Cıs Zehra dokunulmaz o kutuya.

Ömer kahvesini bitirmiş, Zehra içsene soğumasın diyor. Aşık Zehra aklın o kutuda ne olduğunda, azıcık sabırlı ol bekle öğreneceksin.