Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisi 179. bölümünün detaylı analizi

Adını Sen Koy dizisi 179. bölümünün detaylı analizi

tarafından ker_def

adinisenkoy1

Ömer de Nihat dan bir şeyleri sattığını öğrendi. Neler karıştırıyorsun sen diye kendi kendine soruyor Ömer.

Eğer Alev’in sattıklarını Hilmi alırsa Ömer’e ortak olur ki, işte o zaman kızılca kıyamet kopar. Ömer cephesinde.

Zehra bahçede papatya toplarken, Ömer gördü ve yanına giderek konuştu. Şirket organizasyonu benimle gelir misin? Diye Zehra yı davet etti Ömer. Zehra, gidip gitmeme konusunda kararsız kalınca, son karar papatya verecek.

Ömercim papatya falını daha önce hiç duymamış. Zehra ona öğretecek, öğretirsen ben çabuk öğrenirim dedi. Zehra elindeki papatyaları Ömer’e verdi. Ömer aldı ve Zehra 1 papatya da gideceğim, gitmeyeceğim yapıyor papatyanın yapraklarını tek tek koparıyordu ki,

Ömer davet sahibi benim ben yapmalıyım dedi. elindekileri Zehra ya verdi. kendi yarım kalan papatya da gelecek, gelmeyecek yapıyor, sona gelmeyecek olanın kalacağını anlayınca 2 yaprak kopardı hile yapmak yok Ömer bey. Hile yaptınız ve bu hilenizle gelecek çıktı.

Zehra Ömer ile gidecek. Nede güzel uyumlu bir çift oldular. Kıyafetleri bile çok güzel renk uyumları papatya da çok yakıştı ellerine.

Başlı başına bir dünyadır aşk. İki kişiliktir yalnızca. Dünya onların ekseni etrafında döner. Onlar aşk ekseni etrafında. Ömer ve Zehra gibi onların aşk dünyası gibi.