Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy’dan Çukur’a Hazal Subaşı ne kadar da değişti!

Adını Sen Koy’dan Çukur’a Hazal Subaşı ne kadar da değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Hazal Subaşı’nın Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile meşhur olduğunu hayranları iyi bilir… Uzun süre bu dizide Zehra karakteri ile akıllara yazılan Hazal Subaşı, rol arkadaşı Erkan Meriç ile birlikte yapımda önce çok öne çıkan isimler olmuştu. 19 Eylül 2016 tarihinde başlayan toplamda 397 bölüm süren ve 13 Kasım 2018 tarihinde de final yapan Adını Sen Koy, Hazal Subaşı’nın kariyeri adına da önemli bir yere sahip.

Birçok kişinin hatırlayacağı üzere Adını Sen Koy projesi devam edecek iken, Hazal Subaşı ve Erkan Meriç artık yollarına bu dizi ile devam etmeme kararı almıştı.Bu karardan sonra dizi bir süre daha farklı isimlerle yola devam etmeye çalıştı ama fazla da ekranda kalamadı. Hazal Subaşı ise diziden ayrılık kararı aldıktan sonra daha da hızla tanınmaya başlandı.

Adını Sen Koy'dan Çukur'a Hazal Subaşı ne kadar da değişti! 8

Güzelliğinin aynı sıra oyunculuk yeteneklerinin de sorgulandığı ciddi anlamdaki ilk başrolü Bir Umut Yeter dizisi ile oldu. Ancak Subaşı, Elif karakterini o kadar iyi canlandırdı ki, 6 bölüm süren yapımın hala akıllarda kalmasının da sebebiydi.

2019’da yayınlanan Halka dizisiyle TRT1 ekranında Bahar karakterine hayat veren Subaşı, 19 bölüm süren yapımdaki performansı ile yine takdir edildi.

Ancak Hazal Subaşı’nı daha geniş kitlelere duyuran, popülerliğinin zirve yapmasına sebep olan iş ise Çukur dizisi oldu. Çukur’daki Nehir karakteri ile birlikte Hazal Subaşı, medyada daha geniş şekilde yer aldı. Ekranda daha çok kişiye ulaştı. Yurt dışından hızla hayranlar kazandı. Sosyal medyada sıklıkla gündem oldu.

Tüm bu değişimler sırasında imajını da yenileyen, daha iddialı bir imajla hayranlarının karşısına çıkan Hazal Subaşı, son 1-2 yıllık dönemde adeta kendini baştan yarattı.

Sosyal medyadaki paylaşımlarına da yeni imajı damgasını vuruyor. Hayranları bu halinden memnun, kimi takipçiler ise eski doğallığını kaybettiği düşüncesini taşıyor. İşte ünlü oyuncunun karantina günlerinde son hali:

Adını Sen Koy'dan Çukur'a Hazal Subaşı ne kadar da değişti! 9