Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’daki Müjgan ile Melike İpek Yalova arasında dağlar var!

Bir Zamanlar Çukurova’daki Müjgan ile Melike İpek Yalova arasında dağlar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde en gıcık karakterler arasında Müjgan’ı da sayacak birçok izleyici vardır.Melike İpek Yalova diziye sonradan katılan bir isim olmasına rağmen, başrol oyuncuları kadar hakkında çok konuşuluyor. Bunun sebebi de Müjgan karakterinin Züleyha ve Yılmaz’ın hikayesinin ortasına hançer gibi saplanması.

Melike İpek Yalova, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Princess Isabella Fortuna olarak hayatımıza giriş yapmış ama asın çıkışını Karadayı dizisindeki Ayten Alev ile gerçekleştirmişti. O dönemden bu döneme ünlü oyuncu hem kariyer zıplaması yaşadı hem de hayranlarının sayısını katladı.Hayat Şarkısı’ndaki Suzi ve İnsanlık Suçu’ndaki Cevher’den sonra Melike İpek Yalova’yı en çok öne çıkarkan ikinci işi Bir Zamanlar Çukurova oldu. Müjgan Hekimoğlu, karakteri uzun zaman hafızalardan silinmeyecektir.

Bir Zamanlar Çukurova'daki Müjgan ile Melike İpek Yalova arasında dağlar var! 8

Yalova, ne kadar naif ve sevgiyle dolu bir kişiliğe sahip ise de Müjgan karakteri pek de onun kabul edebileceği şeyler yapmıyor. Ancak bu karakteri de mükemmel şekilde canlandırdığı, Müjgan’a gıcık olanların sayısının fazlalığından anlaşılabilir.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda zarafetini ve inceliğini gösteren Melike İpek Yalova, karantina günlerinde evlilik fotoğrafını yayınladı. Verdiği mesajlar ile hayranlarını bir kez daha gülümseten oyuncu, doğallığı ile de övüldü.

Bir Zamanlar Çukurova'daki Müjgan ile Melike İpek Yalova arasında dağlar var! 9

Melike İpek Yalova’nın mesajı şöyleydi: “En sevdiğim düğün fotoğrafım olabilir. İki dayılarım ve Altuğ muazzam kibarlıklarıyla, son derece minnoş bi şekilde olayı dinlerken, ben bi Bridezilla olduğum icin Sinsirella gibi başka bi yere bakıyorum. Kuvvetle muhtemel Eylül ya da Sidar’la göz kontağındayım, ve sadece 3’ümuzün anladığı bi an o. Her zaman yaptığım gibi, “eyvallah” ya da “bendensin” in tescilli hareketi olan eli göğse götürmek üzereyim çünkü biraz sonra o iki pit pit vurusu yapacağım. Tüm o kostüme, saça, makyaja, takılara ve en hanımefendi olmam gereken o ana inat. Kafamdaki Kate Middleton tacından bile utanmadan.”