Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy’dan Zehra gitti, Azize geldi! Azize’yi oynayan Özlem Durmaz kimdir?

Adını Sen Koy’dan Zehra gitti, Azize geldi! Azize’yi oynayan Özlem Durmaz kimdir?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TRT1 ekranlarından geçtiğimiz sezon Star TV’ye geçen ve yaz arasında başrol oyuncuları diziden ayrılan Adını Sen Koy, yeni hikayesiyle yeni sezonda devam ediyor.

Zehra ve Ömer karakterlerini oynayan Hazal Subaşı ve Erkan Meriç’in diziden ayrılmalarının ardından dizi, 7 sonrasından devam etmeye başladı.

Ömer ve Zehra’nın öldükleri oğulları Emir’in de kaybolduğu ortaya çıktı. Oğuz Kervancıoğlu, aileye Emir’i bulmak için söz verir ve onu aramaya başlar. Bu arada yolu Azize ile kesişir.

Diziye yeni katılan Cenk Torun Oğuz’u oynarken, Deniz Özlem Durmaz da Azize olarak diziye dahil oldu.

Yeni sezonda Zehra ve Ömer’i unutturabilecekler mi izleyip göreceğiz ama Adını Sen Koy dizisinin yeni aşıkları Oğuz ve Azize olacak.

Adını Sen Koy'dan Zehra gitti, Azize geldi! Azize'yi oynayan Özlem Durmaz kimdir? 8

Diziyi izleyenler, her ne kadar Zehra ve Ömer’in olmamasından yakınsa da Azize’yi oynayan Özlem Durmaz’ın oyunculuğunu beğendiklerini sosyal medyada da ifade ediyorlar. Duru ve sıcak bir oyunculuk sergileyen Özlem Durmaz’ın kısa sürede izleyicinin gönlünü kazanacağı da şimdiden görülüyor.

Peki Deniz Özlem Durmaz kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı?

İlk olarak Karagül dizisinde Nazlı karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Durmaz, 19 Kasım 1992 tarihinde dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi mezunu olan ve daha önce Ankara Çocuk Tiyatrosu’nda da rol alan Deniz Özlem Durmaz, günlük dizi Deniz Yıldızı’nda Esra karakterine hayat verdi. Yeni sezonda da Adını Sen Koy dizisinde Azize olarak yer alıyor.

Adını Sen Koy'dan Zehra gitti, Azize geldi! Azize'yi oynayan Özlem Durmaz kimdir? 9

Azize kimdir?

Hayatı boyunca tek başına yaşam mücadelesi veren Azize ise güzelliği başına bela olmuş bir kadındır. Uğruna canını vereceği, en kıymetli varlığı oğlu Ali’dir. Azize’nin tek isteği oğlunun karnını doyurabileceği bir iş bulup namusuyla para kazanmaktır.

Adını Sen Koy, yeni sezon hikaye:

Başrollerini Cenk Torun, Deniz Durmaz, Mert Öcal, Müge Uzel ve Gökberk Demirci’nin paylaştığı, Karamel Yapım’ın yapımcılığında ekrana gelecek dizi, etkileyici hikayesiyle bu sezon da çok konuşulacak.

Kervancıoğlu Ailesi, kaybettiklerinin yasıyla toparlanmaya çalışırken yalnız değildir. En büyük destekçileri zor günlerinde hem şirketi hem aileyi ayakta tutan Oğuz Kervancıoğlu’dur. Oğuz, Jülide’ye söz vermiştir; Ömer ve Zehra’nın kayıp çocuğu Emir’i bulup ait olduğu konağa getirecektir.

Hayatı boyunca tek başına yaşam mücadelesi veren Azize ise güzelliği başına bela olmuş bir kadındır. Uğruna canını vereceği, en kıymetli varlığı oğlu Ali’dir. Azize’nin tek isteği oğlunun karnını doyurabileceği bir iş bulup namusuyla para kazanmaktır.

Peki haksız yere uğradığı iftira bir insanın hem şansı; hem şanssızlığı olabilir mi? Uzun süredir beş parasız olan Azize bulduğu işe dört elle sarılırken kaderi bir karşılaşma hayatını tamamen değiştirecektir.

369. bölüm özeti:

369. Bölüm
Azize temiz kalpliliğiyle işini geri kazanır. Yıldız’ın yaptığı kötülükler ayağına dolanır, Oğuz’un onayıyla Azize konakta kesin olarak çalışmaya başlar.

Kılıç ise Azize’nin kendisine boyun eğmemesine kafayı takar, ne yapıp edip Azize’yi işten attıracaktır.

Azize oğluna ekmek götüreceğine sevinirken aklına gelmeyecek bir oyunla karşılaşır. Kılıç Ali’yi öyle bir tehlikenin içine atar ki; Azize konağın güvenini kazanmışken her şeyini kaybetme riskiyle karşı karşıyadır.