Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver yeni sezon tüyosunu verdi! İstanbullu Gelin’de Süreyya’nın hali ne olacak?

Aslı Enver yeni sezon tüyosunu verdi! İstanbullu Gelin’de Süreyya’nın hali ne olacak?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Star TV’nin İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonu öncesinde En Güzel Bölüm programına konuşan Aslı Enver, diziden tüyolar verdi.

Yeni sezon tanıtımında Yaz karakterinin ortaya çıkması ve annesinden ‘Babaannemin katili Süreyya’ diye bahsetmesi herkesi şoke etmişti.

Bu sözlerden sonra Süreyya’nın katil olduğu şeklinde pek çok yorum dolaşmıştı ancak durum pek göründüğü gibi olmayacak.

Aslı Enver de tanıtımdan sonra varolan duruma dikkat çekerek “Süreyya katil oldu gibi bir algı var şu an…” diyerek bu algının mecazi anlamda kullanıldığına vurgu yapan bir gülümseme koyuyor röportajına.

Enver’in de mimikleriyle anlatmaya çalıştığı gibi ortada Esma’yı Süreyya’nın öldürmesi durumu söz konusu değil. Yaz’ın söylemek istediği mecazi anlamda, psikolojik bir iç çöküntü gibi bir durum aslında.

Dolayısıyla Süreyya’yı oynayan Aslı Enver de bu tür söylentilere gülüp geçiyor.

Aslı Enver, Boranlar’ın her şeylerini kaybetmelerinden sonra yaşadıkları acı günler içinde aslında en az etkilenen kişinin Süreyya olacağının da sinyalini veriyor. Konaktan ayrılan ve yeni bir hayata başlayan, maddi sıkıntılarla boğuşan Boranlar’ın uğradığı travmatik hal, hayatını zaten zengin olarak yaşamayan Süreyya için pek de zor olmayacak.

Aslı Enver yeni sezon tüyosunu verdi! İstanbullu Gelin'de Süreyya'nın hali ne olacak? 7

Süreyya’nın tek derdi mutlu ailesi, parasızlık umrunda değil!

Enver, “Bu zaten Süreyya’nın bildiği bir hayat. Onun amacı daha çok günlük hayatı çekip çevirmek. Benim çok sevdiğim bir tabiri var. İstanbul’u keşfetme sanatı diyor. Boranlar’ın yaşadığı buhranı Süreyya yaşamıyor. Çünkü o zaten öyle bir hayattan geliyor. Herkesin moralinin düşük olması, yeni bebeğinin heyecanı, kocasıyla mutlu bir evliliği var ve onu çekip çevirmeye çalışıyor. Bütün parçaları bir araya getirme telaşı var daha çok Süreyya’nın. Ama parasızlık gibi konular onun hayatında yok” ifadesini kullanıyor.

Kendisine sezon arasında en çok sorulan sorunun “Bebek ne oldu?” olduğunu söyleyen Aslı Enver, yeni oyuncuların diziye katılmasından da son derece heyecanlı olduğunu belirtiyor ve özellikle Ülfet karakterine atıfta bulunarak “Acayip hoşuma gitti benim Ülfet. Onun Esma ile yaşayacağı sahneler çok güzel olacak. Çok tatlı. Yine Esma’ya bayılacağımız ve herkesi haklı bulduğumuz bir sezon geliyor” açıklamasını yaptı.