Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Afili Aşk’ın Rıfat’ı Hazım Körmükçü’den duyunca çok şaşıracağınız itiraf!

Afili Aşk’ın Rıfat’ı Hazım Körmükçü’den duyunca çok şaşıracağınız itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazım Körmükçü; tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 1965 doğumlu olan Körmükçü, uzun yıllar boyunca birçok projede rol aldı. 1998 -2002 yılları arasında İpek Tuzcuoğlu ile evli olan oyuncu, sonrasında ise Hilal Özdemir ile 2003-2016 yıllarında evlilik yaşadı.

Oğlu Ada Hazım Körmükçü’yü görememekten yakınan oyuncu, eski eşi Hilal Özdemir’in nafaka ödemediği ile ilgili şikayetlerini ise kabul etmiyor. Yapımcıdan parasını alamadığı dönemde 2 kez nafakayı geciktirdiğini kabul eden oyuncu, sahnede kullandığı enstürmanını bile satarak para bulmaya çalıştığını anlattı.

TV100’de yayınlanan Magazin Hattı programına konuşan ünlü oyuncu, koronavirüs pandemisi öncesinde VIP servis hizmeti veren bir arkadaşını arayarak şoför olmak istediğini de itiraf etti.

Birçok televizyon dizisinde farklı karakterleri canlandıran Körmükçü, Söz dizisinde Samet karakteri ile yer almıştı. Ünlü oyuncu en son ise Afili Aşk’ta Rıfat Cihanlı isimli karaktere de hayat vermişti.

İş bulamamaktan yakınan Hazım Körmükçü, para kazanmak zorunda olduğunu ve çok zor şartlarda yaşadığını anlattı.