Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor ve Taner Ölmez’in müthiş etkisi, ünlü doktora söylenmeyecek sözü söyletti!

Mucize Doktor ve Taner Ölmez’in müthiş etkisi, ünlü doktora söylenmeyecek sözü söyletti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Mucize Doktor, çok başarılı bir sezon geçirdi. 28 bölümü yayınlanan dizi, Türkiye’de reyting rekorları kırdı. Her bölümü birincilik elde eden Mucize Doktor, müthiş hikayesi ve oyunculuk performansları ile 2019-2020 sezonuna adeta damgasını vurdu.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayının ortasında dizinin çekimleri durduruldu. Yeniden çekimlerin başlaması ise o kadar kolay değil. Bir hastaneyi set olarak kullanan Mucize Doktor ekibi, koronavirüs pandemisi nedeniyle 2. sezonu stüdyoda çekmek durumunda kalabilir. Temmuz sonu, Ağustos ayının başlarında dizinin ikinci sezonu için sette çalışmaların başlaması bekleniyor. Eylül ayında da yeni bölümlerin yayınlanması planlanıyor.

Tabii ki tüm bu planlama pandeminin nasıl bir süreç izleyeceği ile de ilgili. Karantina dönemlerinde dizinin oyuncuları, sosyal platformlar üzerinden hayranları ile buluşmakta. Bu buluşmalardan birisinde de Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez, Op. Dr. Ömer Faruk Azal ile instagram üzerinden canlı sohbet gerçekleştirdi.

Sette oyunculara yardımcı olan ve çeşitli tavsiyeler veren Op. Dr. Ömer Faruk Azal, ekibi çok sevdiğini ve çok özlediğini anlattı. Azal, Ali Vefa olarak tüm Türkiye’yi etkileyen Taner Ölmez’i de övdü.

Mucize Doktor ve Taner Ölmez'in müthiş etkisi, ünlü doktora söylenmeyecek sözü söyletti! 7

Pandeminin ikinci dalgasından korkulduğu bir ortamda Op. Dr. Ömer Faruk Azal, Taner Ölmez ile sıcak iletişiminin de etkisiyle pek de söylenmeyecek bir söz söyledi.

Taner Ölmez, sette bir arada yer aldığı Doktor Azal’ı çok özlediğini ifade etti. Doktor Azal da bu süreçte neler yaptığını ve hem iş hem özel hayat anlamında ne kadar zorlu bir süreç geçirdiğini şöyle anlattı:

“Korona süreci 3 aydır yoğun bir tempoda hastane, sabahlara kadar. Hastalarımız, çalışanlarımız bir taraftan. Tedavilerin devamı hakikaten çok zor geçti süreç, sıkıntılı geçti, zahmetli geçti.2 tane çocuğum var evde. Ben kendi odama gidiyordum.Çocuklarımla sadece senin selamınla selamlaşıyordum. Aynı masada yemek dahi yemedik, yaklaşık 2,5 ay. Onlar kendi odalarında ben kendi odamda, yaklaşık 2,5 ay izolasyon yaşadık. Çünkü çocukların ikisi de 20 yaşın altında. Onları korumak adına, kendimi korumak adına zahmetli bir süreç geçti. Sabahlara kadar organizasyon yapmak durumunda kaldık. Çalışanlarımızın enfekte olmasını engellemekti esas amacımız. Çok yoğun bir süreç geçirdik. Yeni normal de olsa normal diye tabir edilen bir hayata doğru dönüyoruz.”

YASAKLARI BOŞ VER

Sağlık Bakanlığı’nın her platformda önlemlerin gevşetilmemesini talep ettiği bu günlerde, Doktor Azal’ın Taner Ölmez’e söylediği sıcacık ifadelerle sarılma isteği de dikkat çekti.

“Biz sizinle dizide hakikaten özdeşleşmiştik hastanede. Hani siz, toplumdan çok uzak sanatçı egosu olan bir ekip de olmadığınız için, sizinle aile gibiydik. Dertleşebiliyorduk, sohbet edebiliyorduk. Onu da çok özledik.Sohbetin sanala dönüşmesine üzülmekle beraber. Seninle karşı karşıya olmak gerçekten çok büyük bir keyif. İlk gördüğümde seni yasakları boş ver, boynuna sarılabilirim. Umarım korona araya girmez.”

Op. Dr. Ömer Faruk Azal, yasakları boş verip Taner Ölmez’i ilk gördüğünde boynuna sarılmak istiyor. Ünlü oyuncu da bu sözler üzerine “Ben de gelirim, hemen oradayım” diyerek aynı duyguları paylaştığını ifade etti.

İkili arasında önemli bir sohbet yapıldı. Taner Ölmez, dizide yer aldıktan sonra doktorluğun ne kadar zor bir meslek olduğunu bir kez daha anladığını ifade etti.

Sağlık alanında çalışan herkes ile gurur duyduğunu ifade eden Taner Ölmez, sadece doktorları değil, tüm sağlıkçılardan ve kafeteryasında temizlikteki herkese kadar herkese teşekkür etti.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.