Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk’ın Volkan’ı Serkay Tütüncü sette çalışmayı özledi!

Afili Aşk’ın Volkan’ı Serkay Tütüncü sette çalışmayı özledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, Survivor 2016 yarışmasında yer alarak büyük dikkat çekti. TV8’de Para Bende isimli programın sunuculuğunu üstlendi. 2018 yılında İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte setlere adım attı.

Seray Tütüncü, Afili Aşk dizisindeki Volkan karakteriyle de beğeni topladı. Dizinin Mart ayında final yapmasının ardından İzmir’in Çeşme ilçesindeki evinde kendini karantinaya aldı. Koronavirüs salgını sürecinde evinde kalmaya özen gösteren oyuncu, youtube’da katıldığı programda soruları yanıtladı.

Son yıllarda çok çalıştığını anlatan Serkay Tütüncü, “5-6 yıl içerisinde iş kolik olduğumu fark ettim. Çalışırken çok yakınıyoruz bazen. Set ortamı çok yorucu oluyor. Saatlerimiz çok esnek oluyor. Hangi günümüzün boş olduğunu bilmiyoruz. O süreç biraz stresli, geriliyoruz” diye konuştu.

Boş oturduğunda kendisini işe yaramıyor gibi hissettiğini anlatan Serkay Tütüncü, setleri ve oyunculuğu özlediğini dile getirdi. Bu süreci atlattığı zaman hayata çabuk adapte olacağını anlatan Serkay Tütüncü, özgür ve rahat davranacağını, bugünleri olabildiğince çabuk unutmaya çalışacağını anlattı.

Oyuncu arkadaşlarının hobilerine yöneldiğini belirten Serkay Tütüncü, bu sürecin birçok kişiye iyi geleceği düşüncesinde. “Çok iş odaklı, para odaklı, kariyer odaklı yaşıyoruz” diyen oyuncu, bu süreçte spor yapmayı özlediğini fark etti.

İnternetten yemek videoları izleyip denemeler yaptığını anlatan Serkay Tütüncü, çizim denemeleri de yapıyor.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.