Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu kariyerinde yeni bir dönem başlattı!

Afra Saraçoğlu kariyerinde yeni bir dönem başlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, 2020 yılında Fox TV ekranında yayınlanan Öğretmen isimli televizyon dizisinde başrolde yer almıştı. Oyuncu sonrasında ise BluTV’nin dijital dizisi Yeşilçam’da başarılı performansı ile göz doldurdu.

Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya devam eden Afra Saraçoğlu, kariyerinde yeni bir dönemi başlattı. Dizilere bir süre ara veren oyuncu, artık tiyatro oyunu için emek vermek istiyor…

Afra Saraçoğlu, “Yakın zamanda çalışmalara başlayacağız. Prömiyer de çok yakın bir zamanda olacak. İçeriğinden bahsetmek istemiyorum, sürpriz olsun” diye konuştu.

Deli Bayramı isimli sezonun açılış oyununu sevgilisi ile izlemeye gelen Afra Saraçoğlu, önümüzdeki dönemde sadece yer alacağı tiyatro projesine konsantre olmak istiyor. Oyuncunun birçok dizi teklifini reddettiği yönünde iddialar da ortaya atıldı.

Afra Saraçoğlu, oyun dışında başka projesi olmadığını belirterek şöyle konuştu: “Bu süreçte çok fazla kafamın karışmasını istemiyorum. Çünkü, ilk oyunum olacak.”

Mert Yazıcoğlu, Aşk 101’in üçüncü sezonunun olmayacağını yineledi. Oyuncu, ilk sezona göre dizinin ikinci sezonunu daha iyi bulduğunu anlattı. Afra Saraçoğlu ise Aşk 101’in ikinci sezonunu da çok beğendiğini anlattı.