Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne dizisinde Zeynep’i oynamıştı… Aslıhan Malbora yeni dizide çok şaşırtacak!

Ağlama Anne dizisinde Zeynep’i oynamıştı… Aslıhan Malbora yeni dizide çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

Atv ekranlarında yayınlanan ve Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın başrolünde oynadıklara Ağlama Anne dizisinde ‘Zeynep’ karakteriyle dikkat çeken genç oyuncu Aslıhan Malbora, yeni diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Malbora, ilk bölümüyle 14 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan Fox’un yeni dizisi Her Yerde Sen dizisinde sürpriz bir karakteri oynayacak.

Romantik komedi türündeki eğlenceli hikayesiyle bu yaza damgasını vurmaya hazırlanan ‘Her Yerde Sen’ dizisin de Aslıhan Malbora, cazibeli ve bir o kadar da başarılı inşaat mühendisi olan Ayda Akman karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Ağlama Anne dizisinde Zeynep'i oynamıştı... Aslıhan Malbora yeni dizide çok şaşırtacak! 8

Ayda Akman, cazibesine güvenen ama her zaman analitik zekasıyla hareket eden yetenekli bir mühendistir. Aynı zamanda sosyal medya canavarı, manipüslasyon ustası, hatta eski bir stalk’çı! Erkekleri iyi tanır, kadınca oyunlardan en iyi o anlar. Ayrıca stratejileri ve karşı stratejilerini kurmakta ustadır’

Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in kaleme aldığı Karga7 Pictures yapımı ‘Her Yerde Sen’in oyuncu kadrosunda Ali Yağcı, Aslıhan Malbora, Ali Gözüşirin, Ali Barkın, Deniz Işın, Cem Cücenoğlu, Aziz Caner İnan, Ayfer Tokatlı, Fatih Özkan ile usta oyuncular Ayşe Tunaboylu ve Binnur Şerbetçioğlu yer alıyor.

Ağlama Anne dizisinde Zeynep'i oynamıştı... Aslıhan Malbora yeni dizide çok şaşırtacak! 9

‘Her Yerde Sen’ Hikaye:

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.

Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.