Ana sayfa Dizi Haberleri Ah be Merve, ne yaşamışsın öyle? Ufak Tefek Cinayetler’de geçmişin sırları bir bir dökülüyor!

Ah be Merve, ne yaşamışsın öyle? Ufak Tefek Cinayetler’de geçmişin sırları bir bir dökülüyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de herkes, Merve’nin geçmişte yaşadıklarına kilitlendi.

Yıllar sonra Kerim’in ortaya çıkmasıyla tüm dengeleri alt üst olan Merve’nin, aslında Kerim ile büyük bir aşk yaşadıkları ortaya çıktı.

Bir gönül macerasından çok, Merve’yi tüm hayatı boyunca etkileyecek bir aşk hikayesi olduğu öğrenildi.

Sarmaşık’a gelen ve Merve’nin eski evini alan Kerim, bu aşkın peşini bırakmaya hiç niyetli değil.

Her fırsatta Merve’yi sıkıştıran Kerim, hala o aşkın etkisinde ve yeniden sevgilisini kazanmaya çalışıyor.

Merve de aslında Kerim’e hala boş değil ve giyinip süslenip gece yarısı evine gidip, Kerim’in aklını almaya çalıştı.

Adeta flörtöz durumların yaşandığı Kerim ve Merve cephesinde işler değişiyor!

Ah be Merve, ne yaşamışsın öyle? Ufak Tefek Cinayetler'de geçmişin sırları bir bir dökülüyor! 9

Aslıhan Gürbüz ve Osman Sonant’ın oynadıkları Kerim ve Merve’nin geçmişteki hallerine dönüşler yapılan dizide, izleyiciler de eski aşıkların, çok derin ve etkileyici hikayesini gördü.

Kerim yemekte Merve’yi kastederek eski sevgilisiyle yaşadığı romantik anları anlatırken geçmişe dönüldü. Birlikte sinemaya gittikleri, sinemada sürekli konuştukları için oradaki kişiler tarafından dışarı atıldıkları ve sonra buna çok güldükleri o anlar görüldü. Son derece uyumlu bir çift oldukları ve birlikte çok eğlendikleri anlaşıldı.

Ah be Merve, ne yaşamışsın öyle? Ufak Tefek Cinayetler'de geçmişin sırları bir bir dökülüyor! 10

Kerim, eski anılarına devam etti ve birlikte sık sık sevgilisiyle balığa çıktıklarını anlatmaya başladı. Yine o eski günlere dönüldüğü ve Merve ile arasında geçen tatlı atışmalar, balık tuttukları eğlenceli sahneler ekrana geldi. Sonrasında masadaki yemeğe dönüldüğünde, Merve’nin balık tutmaya gitmek bir yana balığa o günden beri elini bile sürmediği öğrenildi. Ayrıca Kerim’in de gençliğinde Merve’nin meşhur cheesecake’ni yediği ancak ayrıldıklarından sonra o günden beri hiç sevmediği anlaşıldı.

Kerim, “Kız kırmızı bir arabaya binip beni terketti” demesiyle Pelin, iyice şüphelendi durumdan ve Serhan’a “Senin de kırmızı bir araban yok muydu?” sorusunu yöneltti. Serhan’ın o arabayı hala satmadığı ortaya çıktı.

Ah be Merve, ne yaşamışsın öyle? Ufak Tefek Cinayetler'de geçmişin sırları bir bir dökülüyor! 11

Sosyal medyada konuyla ilgili yorum yapanlar, “Şu Kerim ile Merve’ye baktıkça geçmiş yıllarını heba etmelerine çok üzülüyorum” şeklinde mesajlar bile görülüyor.

Merve ve Kerim’i birbirine çok yakıştıran izleyenler, “Merve ve Kerim ne güzel bir aşk yaşamışlar. Merve nasıl kıydın bu güzelliğe? Para hırsı yüzünden Kerim’i terketmeye değer miydi? Merve çook büyük hata etmişsin, aşık olduğun erkekle evlenecektin. Şimdi hem Serhan’ ı hem Kerim’ i hem de kendini yaktın ” şeklinde yorumlar yapıyorlar.