Ana sayfa Dizi Haberleri Ah Nerede dizisi reytinglerde kötü bir başlangıç yaptı!

Ah Nerede dizisi reytinglerde kötü bir başlangıç yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin büyük beklentilerle yayına aldığı Ah Nerede isimli yeni dizinin 1 Temmuz Cuma günü yayınlanacak olan ilk bölümünün ardından heyecanla sosyal medya yorumları ve reytingler beklendi.

Sosyal Medyada dizinin ilk bölümünün yayınlanmaya başlandığı andan itibaren yorumlar hızla aktı ve izleyicilerin ikiye bölümdükleri görüldü. Kimi dizi hayranları hikayeyi beğenirken, kimileri ise 1975 yılında yapılan orijinal Ah Nerede filmine gönderme yaparak, beğenmediklerini ifade eden yorumlarda bulundu.

Star TV’nin uzun süredir tanıtımlarını sürdürdüğü ve büyük beklentilerle yayına aldığı Ah Nerede dizisinin ilk bölüm reytingleri ise tatmin etmedi. Oktay Çubuk ile Nil Keser ikilisinin başrolünde yer aldığı Ah Nerede dizisinin ilk bölümü beklentilerin çok altında oranlar elde etti.

Tüm kişiler kategorisinde altıncı sırada yer alan dizi, AB’de ise günü onuncu sırada bitirdi. ABC1’de ise dokuzunculuk elde edildi.

Yaz döneminde düşen reytinglere rağmen bazı diziler çok iyi reytingler alabiliyordu ama Ah Nerede ilk bölümü ile bu yapımların arasına katılamadı.

İlerleyen haftalarda dizinin reytinglerini yükseltmesi bekleniyor. Ancak yaz dönemi izleyicilerin televizyondan uzaklaşması da projelerin düşük reytingler almasında etkili olmaya devam ediyor.

8 Temmuz Cuma günü dizinin ikinci bölümü yayınlanacak ve yine eğlenceli anlar yaşanacak. Dizinin gelecek haftalarda daha iyi sonuçlar alması bekleniyor. Ah Nerede, yaz döneminde izlenebilecek alternatif yapımlardan birisi olarak dikkatleri çekecektir.