Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin sezon arasında yaşanan mutluluk verici gelişme…

Kardeşlerim dizisinin sezon arasında yaşanan mutluluk verici gelişme…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv’de bu sezon Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisi, 3. sezon öncesinde yaz arası verdi. Dram yüklü hikayesiyle beğeni toplayan Kardeşlerim dizisi, yeni sezonda da yine çarpıcı hikayesi ile ekranda olmaya devam edecek. Kanalın reytinglerle de yüzünü güldüren Kardeşlerim dizisi, sosyal medyada da sezon boyunca konuşuldu.

Özellikle genç kuşak oyuncuların başarılı performansları ile sıklıkla anılan Kardeşlerim’de bazı ayrılıklar da yaşandı. İzleyiciyi üzen bu ayrılıklara karşın dizinin reytingleri sezon sonunda kanalı sevindiren bir noktadaydı. Serkan Birinci’nin yönetmenliğini yaptığı dizi, bu nedenle 3. sezonda da ekranda olmayı sürdürecek.

Bu arada Kardeşlerim dizisi tam da sezon arasına girmişken gelen güzel bir haberle yeniden gündemde!
Bir süre önce İspanya’ya satılan dizinin, bu ülkede de büyük beğeni topladığı haberleri izleyicisini de sevindirecek! İspanyol izleyicisi, Türk dizilerini büyük bir merakla takip etmekte. Pek çok dizimiz reyting rekorları kırıyor ülkede. Kardeşlerim dizisi de İspanya’da yeni bir maceraya başladı. İlk bölümü yayınlanan dizi, Hermanos ismiyle ekrandaydı.

Kardeşlerim dizisinin sezon arasında yaşanan mutluluk verici gelişme... 8

NG Medya imzalı ve senaryosunu senaryosu Gül Abus Semerci yazdığı dram, gençlik ve aşk türündeki dizide Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Simge Selçuk ve Ahu Yağtu’nu yanı sıra Yiğit Koçak ve Su Burcu Yazgı Coşkun rol alıyorlar.

Ülkenin en büyük televizyon kanallarından biri olan Antenna 3’te yayınlanması, ülkemiz adına da güzel bir gelişme. En son Sen Çal Kapımı dizisi İspanya’da çok dikkat çeken bir ilgi görmüştü. Kardeşlerim’den gelecek izlenme oranları ve İspanyol izleyicinin diziyle ilgili yorumları da merakla bekleniyor.

Bu arada sevilen dizi Kardeşlerim’in üçüncü sezon çekimlerinin Ağustos ayında başlaması planlanıyor. Son olarak diziden Harika karakterine hayat veren Gözde Türker 52. bölümde ayrılmıştı. Yeni sezonda başka ayrılıkların olup olmayacağı merak konusu…

Kardeşlerim dizisinin sezon arasında yaşanan mutluluk verici gelişme... 9

Anne ve babalarını, ardından ağabeylerini kaybeden Eren kardeşlerin acıklı hikayesini anlatan Kardeşlerim iki sezondur izleyicilerini gözyaşına boğuyor. Dizinin hikayesi fakir olan Eren kardeşler ve kuzenlerinin bir koleje burslu olarak kaydolmalarıyla başlıyor. Dizi, zengin ve fakir öğrencilerin aşkla bezenmiş acımasız mücadelesini anlatıyor.