Ana sayfa Dizi Fragmanları Ah Nerede dizisinde Ferit ile Zehra’nın oyunu başlıyor!

Ah Nerede dizisinde Ferit ile Zehra’nın oyunu başlıyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranında izleyicileri güldürecek, eğlendirecek ve keyfini yerine getirecek bir dizi başlıyor. Yaz döneminin en farklı projelerinden olan Ah Nerede, 1975 yılında aynı isimle çekilen filmin dizi versiyonu. Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan ikilisinin o dönem çok beğenilen rollerini şimdilerde Nil Keser ile Oktay Çubuk devraldı. İki genç oyuncu için de büyük bir sınav niteliği taşıyan dizi başlıyor.

1 Temmuz Cuma günü yayınlanacak olan ilk bölümde eğlenceli anlara tanıklık edeceksiniz. Ferit ile Zehra’nın oyunu sonrasında yaşanacaklar izleyenleri memnun edecek. Yaz döneminin en farklı projesi olan Ah Nerede’nin reytingleri de merakla bekleniyor.

Bursa’lı geleneksel bir ailenin oğlu olan Ferit, kardeşleriyle birlikte İstanbul’da zevk ve sefa içinde yaşar. Üç genç kadını aynı anda idare eden bir kazanova olan Ferit, hayatını mükemmel bir denge üzerine kurmuştur. Ta ki yakalanana kadar…

Genç kadınların intikam almak için Ferit’i babasına ifşa etmesiyle, hayatı alt üst olur. Ferit’in hayatını geri almak için girdiği oyunda, ona yardım edebilecek tek kişi ise Zehra olacaktır.

Ah Nerede dizisinde Ferit ile Zehra'nın oyunu başlıyor! 8

Zehra ise oyunlardan çok uzak, ayakları yere basan, aklı başında biridir. Yıllar önce kendi hayatı alt üst olmuş, tıp fakültesini bırakmak zorunda kalmış,kendini ailesine adamıştır.

Üniversiteden çıkan af ile hayatını geri kazanma şansı yakalar. Hayatları, aileleri ve yolları birbirinden tamamen farklı olan Zehra ve Ferit, çıkarları uğruna yollarını birleştirmeye çalışacaktır.

Ah Nerede dizisinde Ferit ile Zehra'nın oyunu başlıyor! 9

Ancak Ferit, kurduğu bu oyunda, asıl oyunun kendine oynandığından habersizdir. “Ah Nerede”, Her Cuma Star’da.

Yayın Tarihi : 1 Temmuz Cuma 2022
Yayın Saati : 20.00