Ana sayfa Sosyal Medya Ah Sefirin Kızı Ah Neslihan Atagül yine bitirdin bizi!

Ah Sefirin Kızı Ah Neslihan Atagül yine bitirdin bizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı, 30 Mart akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde Neslihan Atagül’ün muhteşem oyunculuğuna bir kez daha şahit olacağız. Sancar’ın Menekşe’nin hamile olduğunu söylemesi ve ardından Nare’nin gözyaşları yine herkesi etkileyecek.

Sefirin Kızı dizisinde geçtiğimiz Pazartesi günü 14.bölüm yayınlandı ve Nare’nin babasız kız çocuklarının ruh hali hakkındaki sözleri, o sahnede Neslihan Atagül’ün sergilediği müthiş performans yine izleyicileri kalbinden yakaladı.

Sosyal medyada sıklıkla paylaşılan o sahnede babasız büyüyen kız çocukları için Nare’nin ağzından dökülen sözler öyle güçlü, Atagül’ün oyunculuğu öyle gerçekçiydi ki, izleyicilerin tüyleri diken diken oldu:

“Bütün babasız kızlar gibi, ipsiz bir uçurtma, ağaçsız bir yaprak. Elimiz tutulmaz biz babasız kızların.Köksüz yetim yapraklarıyız. Rüzgarda uçar kayboluruz. Kapanmayan yaram bu benim, anlasana… Ne gözyaşları bastım ben bu yaranın üstüne. Hala kanıyor. Seni bile bastım ben tuz niyetine, hala iyileşmedi. Çünkü babasızlık hiç iyileşmez.”

Neslihan Atagül öyle müthiş bir oyunculuk sergiledi ki, o sahneleri hafta içinde sıklıkla paylaşan dizi hayranları, “Ah Neslihan Atagül, yine bitirdin bizi” diyerek yüreklerinin yandığını gösterdi.

“Mükemmel sahne, mükemmel oyunculuk. Neslihan Atagül, efsanesin sen” diye yorum bırakan dizi takipçileri, bu repliği adeta bir şarkı niyetine baştan başlatıp sık sık dinlediklerini ifade ettiler.

Bir izleyici diyor ki, “O kadar güzel anlatmış ki ayakta alkışlanacak oyunculuk.” Bir başkası ise ” Neslihan sahneyi oynamadın yaşadı. Emeğin, oyunculuğun, Nare karakterine inanışın için teşekkürler” ifadelerini kullandı.