Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş en romantik dizi çiftinde bir numara!

Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş en romantik dizi çiftinde bir numara!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisinin ilgi görmesinde en önemli etkenlerden birisi de Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş ikilisinin sergilediği güçlü uyum oldu… Dizi çiftleri arasında doğallık noktasında Dicle ile Barış çiftinin birçok rakibine nazaran çok daha başarılı olduğu ortada.

Menajerimi Ara’ya güç katan bu durum iki oyuncunun sade ve etkileyici oyunculukları ile de desteklenince ortaya Dicle – Barış fanatiklerinin çıkması hiç zor olmadı. Bu dizi çiftinin hayralanları sosyal medyada yaptıkları yorumlarla beğenilerini ifade ediyor ve her hafta da binlerce mesaj yayınlanıyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da köşe yazısında sezonun en iyi dizi çiftlerinden birisinin Dicle ile Barış olduğunu ifade eden değerlendirmesi ile dikkatleri çekti.

Ahsen Eroğlu ile Deniz Can Aktaş en romantik dizi çiftinde bir numara! 7

Koloğlu, romantik çift bulmanın zorluklarına değindiği yazısında her sezon bunun için birçok deneme yapıldığını hatırlattı. Sina Koloğlu, yazısında bu dizi çiftini şöyle ifade etti:

“Nadir çiftler inandırıcı olur. İddia ediyorum son zamanların en samimi, hani ‘Dışarıda da böyledir’ dedirtecek samimiyette bir çift bulundu; Dicle (Ahsen Eroğlu) ve Barış (Deniz Can Aktaş). Hal ve tavırlar samimi. Bunu yakalamakta öyle kolay olmuyor. Ekranda romantik çift örneği aranıyorsa bu ikili bir numara…”