Ana sayfa Dizi Haberleri Ahu Yağtu, koronavirüs nedeniyle iş kaybı yaşadı!

Ahu Yağtu, koronavirüs nedeniyle iş kaybı yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahu Yağtu, youtube canlı yayına katıldı ve karantina günlerini saymadığını, Mart ayının 15’inden bu yana evinde olduğunu söyledi.

Ahu Yağtu, şu an yaşadığımız hayatın kıymetini daha fazla bildiğimiz bir dönem olduğunu vurguladı. Müziğin kendisini rahatlattığını ifade eden oyuncu, “Devamlı şarkı dinleyip kendimi bir şekilde avutmaya çalışıyorum. Gerçekten bizim için yabancı bir durum. Hiç hayatımızda böyle bir süreç yaşamadık” diye konuştu.

Bu sürecin bitmesini çok istediğini de ifade eden Ahu Yağtu, anı yaşamak istediğinden bahsetti ve bunun için tiyatro tercihi yaptığını vurguladı. Ahu Yağtu, ilk tiyatro deneyimini 2019 yılının sonlarında Closer isimli oyunla yapmıştı. Yağtu,ayrıca 2020 yılında ise Karanlıkta Komedi isimli yeni bir oyuna başladı.

İnsanların kendisini bu dönemde çok zorlamaması gerektiğini ifade eden Ahu Yağtu, bu süreçten öğrendiklerimiz ile birlikte sonraki yaşamın daha farklı gelişeceğine inandığını söyledi.

Ahu Yağtu, “Belki daha güzel gelişir hayatımız. Pozitif bakıyorum” dedi. Bu süreçte birçok insanın işinden olduğunu söyleyen oyuncu, kendisinin de alternatif bir kariyer planı yapmaya başladığını vurguladı.

Ahu Yağtu, “Çok insan zor durumda, bunun farkındayız. Biz de ne olacak diye merak ediyoruz. Bununla ilgili endişe barındırmak istemiyorum. Her zaman bir çözüm süreci olacağını düşünüyorum. Biz öyle bir ülkeyiz ki, insanlarımız öyle bir yapıda ki, her türlü zorluğun üstesinden gelebiliyoruz. O yüzden kendime ve insanlara inancım tam. Bir şekilde bunu başka bir yere doğru yönlendireceğiz, çevirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Kendisinin de işini kaybettiğini, oyunların durduğunu, olacak olan projelerin engellendiğini ifade eden Ahu Yağtu, kendini geliştirme adına iyi bir zaman yakaladığını ifade etti. Dil öğrenmeye çaba harcadığını ayrıca bir enstrüman çalmak için girişimde bulunduğunu belirten Ahu Yağtu, “Gerçekten alternatif bir meslek dalı olmasa da kendini başka türlü şeylerle, hobilerinle oyalamak, bir şekilde yeni bir şeyler katmakla geçiyor” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.