Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü, ne oldum delisi olmadan Hercai’yi fırsata çevirdi!

Akın Akınözü, ne oldum delisi olmadan Hercai’yi fırsata çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akın Akınözü, Hercai ile star oldu ama mütevaziliği elinden bırakmıyor! Mardin’de çekimleri devam etmekte olan Hercai dizisinde Miran karakterine hayat veren ünlü oyuncu Akın Akınözü, fırsat bulduğunda İstanbul’a geliyor. Sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile alışveriş merkezinde kameralara yakalanan oyuncu, soruları yanıtladı.

İlişkilerinin iyi gittiğini ve tadını çıkardıklarını ifade eden Akınözü, kendisini star görüp görmediği konusundaki soruyu yanıtladı.

Akınözü, mütevaziliğini elinden bırakmadı ve çok tanınan, popüler isim olmasına rağmen şu ifadelerde bulundu: “Ben oyunculuk yapmaya çalışan bir bireyim. İşimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum o kadar.”

Hercai dizisinin kendisini ifade edebilmesi anlamında çok önemli bir fırsat olduğuna da değinen Akın Akınözü, “Böyle güzel bir proje yakaladım, Hercai gibi. Kendimi ifade edebileceğim bir alan buldum.İnşallah bundan sonra da daha da böyle daha da ilerleterek kendimi daha da yüksek ifade ederek projelerime devam ederim. İnşallah belki yurt dışına da açılabiliriz” diye konuştu.

Hercai dizisinin yurt dışında da ciddi bir izleyici kitlesine ulaştığını ifade eden oyuncu, bundan gurur duyduklarını aktardı.

Bir sinema filmi hayali de olan oyuncu, iyi bir yönetmen ile içine sinen bir projede olmayı çok arzu ettiğini sözlerine ekledi.