Ana sayfa Dizi Fragmanları Akıncı dizisi için çok kritik bir dönem başladı!

Akıncı dizisi için çok kritik bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılının ilk dizi sürprizlerinden birisi de atv’de yayınlanan Akıncı dizisi oldu. Şimdiye kadar 3 bölümü yayınlanan dizi kimileri tarafından beğenildi, kimileri ise eleştirileri sıraladı. Dizinin reytingleri de inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Önce iyi başladı, sonra çok düştü, ardından da bir toparlanma yaşandı.

Cuma akşamları dizi yarışı çok zorlu geçiyor. Akıncı için de kritik bir dönem başladı. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilinin başrolünde yer aldığı dizide güçlü bir oyuncu kadrosu buluştu. Yapım fantastik bir dizi ve atv gibi ana akım bir kanalın büyük risk aldığı da kesin… Ancak bu riskin sonunun güzel olması durumu da yüksek ihtimal.

Akıncı dizisinin geçen hafta yayınlanan 3. bölümünün reytinglerde bir toparlanma sağlaması bugün yayınlanacak olan 4. bölümü çok önemli bir hale getirdi. Dizi yükselişi sürdürecek mi, yoksa düşüş mü yaşayacak. Cuma rekabetinde ekranda birbirinden farklı yapımlar var. Hepsi de iyi diziler ve reyting yarışı çok çetin geçiyor. Akıncı’nın aradan sıyrılması için bu bölümler çok önemli.

Peki 4. yeni bölümde neler yaşanacak? Haberimizin devamında hem fragmanı hem de özet bilgileri bulabilirsiniz.

Hayatımız cesaretimize göre zorlaşır veya kolaylaşır…”

Cevdet, polis sorgusundan kurtulmanın yollarını araraken Nergis de babasının ‘gerçekte’ kim olduğunu öğrenmek için Kemal’den yardım ister. Lukas görevden alındığını öğrendiğinde ülkeden ayrılmadan önce Akıncı’ya karşı savaş açmak için güç toplar. Lukas’ı takipte olan Akıncı için bu savaş beklediği fırsattır ama Lukas beklenmedik bir hamle yapar.

Gizli Yapı, yetki alanının dışına çıkan Lukas için ölüm emri verir ve bu görev Cevdet Emiroğlu’na verilir. Bunu öğrenen Lukas, Cevdet’i Nergis üzerinden vurmayı planlar. Üstelik bu kez Akıncı, Nergis’in yardımına koşamayacak kadar uzaktadır. Nergis’i kurtarmak için sürpriz bir isim ortaya çıkar.